30 mars 2012

Kvinnan som badar med fiskar

 Ja, badar var väl att ta i... Jag och min jobbarkompis hade bokat tid hos CAM här i stan, för de har nu såna där små köttätande fiskar...och det måste man ju prova! Först fick man sitta med fötterna i blöt i några minuter. Man kunde titta på buddhan här så länge. 

Sen var det dags för själva nersänkningen av fötterna i tanken där fiskarna bodde. De kastade sig över mina fötter och började nafsa! Det killade lite, men var inte obehagligt på något sätt. Nu är jag väldigt bra på att sköta om mina fötter annars, så det fanns nog inte så mycket för dem att äta. De äter bara död hud, och det finns det ju på kroppskostymen även om man är duktig på att sköta om den. Garra Rufa heter dessa små firrar och kommer ursprungligen från Turkiet, där de är fridlysta. De som finns här är odlade. 

Tiddelipi och tiddelipom...här satt man ca 20 minuter, sen var det dags för uppstigning, fiskarna blev jätteledsna glada, tror jag. Sen fick man lite filning och fotcreme på! 

Men jag hörde hur de tisslade och tasslade där nere i karet...

Kanske att jag gör om det någon gång, det ska vara bra för människor med problemhud (hudproblem?) Nu har ju inte jag det, men det var kul att testa! 

7 kommentarer:

söder sa...

Så himla kul!
Nu är du ren och fin, inte en endaste liktorn?!

soffie sa...

det där låte rju jättebra Ingela å Per gjorde sånt i London:) perfekt present ,kramen

Ninni sa...

Åhhh jag vill gärna göra det, kostade det mycket??

Ha en fin lördag, kramen

Mimmi sa...

Jag vet inte riktigt om jag vill testa det förstås :)
För här ser jag på den sista bilden ..ett par ögon nästan längst ut till vänstra... hm ..övervakning eller?
kramizz

Lambergsfrua sa...

En riktigt mysig upplevelse tyckte jag också. Jag har heller inga problem med fötterna, men det var så skönt att bli ompysslad av riktiga proffs - alltså både fiskarna och Asa;)
Både MiML och jag har beställt ny tid i april - det kostar ju bara 200 kronor till den sista april.
Kramar,
Lambergsfrua

i stora drag sa...

*hi hi* Lät ju lite kul - och kittligt! Putsarfiskar har man ju sett i djurprogram på TV, men inte på detta viset! /Pia

AnnaKK sa...

Jag tycker det där verkar hur häftigt som helst, och skulle gärna pröva! Men det finns nog inget sånt "akvarium" häromkring...? Mina hälar skulle de nog kunna gnaga en bra stund på... :-I