18 september 2012

Alea jacta est!

Överlevde jag dagen efter undrar ni väl! Fick hon träningsvärk? Svaret är...nej. Ja, på andra frågan alltså ;) Ingen som helst träningsvärk! Hm...jag tog nog inte i tillräckligt hårt för att få det. Men nu vet jag hur det funkar där (det är på Livskraft jag tränar). Eller rättare sagt, jag har provat en gång...men jag vill gärna fortsätta med detta! Tror jag. Det låter väl väldigt klart! :D


Så här soligt har det faktiskt varit idag! Stundvis...på förmiddagen vräkte regnet ner, men då var jag redan lyckligt inkommen på jobbet. Sen cyklade jag bort till bowlinghallen och då hade det slutat regna! Nej, jag bowlade inte...jag var bara med som assisterande tränare...eller nåt. 

Sen regnade det igen när jag cyklade hem. En stund. Det var ett väldigt velande på vädret! Ungefär lika velig som jag känner mig angående träningen! 

Nu har jag precis plockat undan mina kjolar! Jag visste inte att jag hade så många :P Men kjolar kan man inte få för många av. Tydligen.


10 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Ibland har vädret svårt att bestämma sig. Som jag ungefär... :)
Kram

i stora drag sa...

Bra att du inte fick värk!

Svar: Jag har haft samma mall hela tiden. /Pia

Fröken M sa...

Åh, jag läser på tok för lite böcker, tiden räcker lixom inte till nu för tiden, men i thailand - då jäklar ;)
ett par böcker måste man ju hinna med under 2 v på stranden !

Gunnar sa...

Ja vädret är verkligen oberäkneligt. Man får passa på att vara ute mellan skurarna.
Låter kul med bowling. Det var längesen jag spelade det

S-A Sandberg sa...

En fin och spännande bild fick du mellan skurarna.
/SA

soffie sa...

vädret är verkligen knepigt idag spöregnade det så barnen fick komma in det vräkte ned ..men sen på em sken solen:) å va vacker bild.kram

mammakero sa...

Ja, som det sköljde ner på förmiddagen! Det liknade mer monsunregn än vanligt ösregn! Sen kom det skurar flera gånger efter det, rejäla ösregn! Jag var tacksam över att jag inte jobbade!

Mallan sa...

Ja, hu, nu är det dags att lägga undan sommarkläderna.... Med stor sorg... :-(

AnnaKK sa...

Ingen risk att jag heller får träningsverk... Hinner inte gå speciellt långt hemifrån om dagarna nu, innan det börjar ösregna och jag får traska hemåt igen. :-I Hjälper inte med enbart paraply - känner att jag måste ha andra skodon också, om det ska funka med promenader i det här klimatet. Suck! Så nu har jag googlat gummistövlar en lång stund och - dubbel-suck! - insett att de jag vill ha, har jag tidigast råd att köpa nästa månad. <:-)

Så klart du ska fortsätta träna! Du får väl ge det åtminstone tre gånger innan du bestämmer dej för om du vill fortsätta eller inte. Dessutom finns det ju så hiskeligt många träningsvarianter numera, så gillar man inte den ena så kan man ju alltid testa den andra (och den tredje och den fjärde och den femte osv) istället. :-)

Mimmi sa...

En riktig härlig och vacker bild :) Den gillar jag verkligen.. ja nog har det varit väldigt omväxlande väder och det ser ut att fortsätta med det.
kramizz :)