25 september 2012

Eureka!

Efter att ha blivit motarbetad av Google att byta primär adress ("det går inte att ha ett gmail som primär adress") så lyckades det helt plötsligt! Fråga mig inte vad jag gjorde bara...jag fick en verifieringskod till mobilen...skrev in den...och voila! så är jag nu den gamla (jaja) vanliga(?) Yvonne med en gmail som primäradress! Tjoho! Eller nåt.. Cybervärlden är fantastisk. 

Så nu är det bara telefon-och bredbandsbytet som jag har att se fram emot. Nåja, jag har ju bytt förr...så det blir väl inte så farligt. Det får nog bli ett trådlöst modem denna gång. Jag har spikat min sista kabelspik tror jag :D Det är så jämrans svårt att komma upp i vertikal ställning från det horisontella läget när man spikar längs med listerna! Senare i höst kanske det blir en helt ny dator också... 

5 kommentarer:

Mimmi sa...

det enda som du får tänka på när du byter bredband är ..hur lång tid det tar innan du får det nya .. via bredbandsuttaget får du ju samma dag som du beställer ..men skall man ha via ett modem kan det ta längre tid ..så sånt måste du också kolla upp om du inte vill bli utan ett tag ;)
Jätte snygga bilder med ett underbart ljus i har du lagt upp :)
kramizz :)

Nonne sa...

Ja en ny dator kan ju vara bra att ha till hands nästa gång du blir fast vid golvsockeln:-))
IT problem och intergalaktiskt teknik trassel e onödigt tids/energi krävande o fruktansvärt frustrerande.

Mycket tjusig blomsterkavalkad du bjuder på. Kram

ps: önskar oxå att jag var den 'gamla vanliga' yvonne;-)

Gunnar sa...

Ja datavärlden är är full av mysterier. Vi har trådlöst hemma vilket är bekvämt och bra. Vi använder Ipaden mest hemma och då är trådlöst en förutsättning.

Om du byter från fast till trådlöst tänk på att du måste vänta ett tag innan du kopplar upp det nya. Jag tror det handlar om nån halvtimme. Annars kan tydligen telestationen inte förstå ändringen. Inte bara jag som har haft problem med det.

mammakero sa...

Fantastiskt! Bra kämpat! Trådlöst låter bra, jag skulle nog prova det om jag var tvungen att byta.

soffie sa...

vad bra att det blev ordning på det:)