19 september 2012

Hoppsan!

För en liten stund sedan var det en helt fantastisk himmel här utanför! Fast nån regnbåge såg jag inte..
Idag var jag och jobbarkompisen på Konsum för att handla lite. Tänk er då detta: 

I slowmotion halkar jag på ett tomatskal som ligger nedom salladsdisken. Med en elegant dragning med ena benet lyckas jag gå ner i någon slags spagat alltmedan jag får ner en hand i en varukorg som står parkerad.

Där känner jag hur jag mosar några plommon i en påse (förlåt, okända plommonälskare) och det enda jag får fram är ett pipigt "Jösses". Min jobbarkompis pratar lyckligtvis i sin mobil så hon hinner inte fota! Sen börjar hon skratta och hon skrattar sig vindögd! Det gör jag med snart och folk runtomkring tror nog vi har varit på afterwork med några glas vin till..på lunchen...

Men det enda jag druckit på förmiddagen var kaffe! Men så kan det gå ibland. Jag slog mig dock inte som tur var! 

Sen har jag varit och tränat idag med. Meeen...jag vet inte riktigt om detta är något för mig. Jag började redan hitta på undanflykter :O Fast, fakta kvarstår: Jag får ont i händerna av att hålla fast i diverse handtag som man ska hålla i...6 kommentarer:

Mallan sa...

Hahaha, stackare! Låter som om det gjorde riktigt ont. Ge inte upp träningen än! Kram

soffie sa...

himla tur du ej gjorde dej illa å wow vilka fina bilder...

AnnaKK sa...

Låter som om du behöver träna balansen!? ;-) Och det gör man väl på sån där pilates... 8-) Det kanske är DET du ska syssla med, och inte gymstyrketräning??? :-) Pilates är väl bra för BÅDE balans och styrka, förresten.

Härligt blå himmel utanför fönstret här nu - men jag tänker inte låta mej luras. Ska jag gå iväg nån längre runda idag, så följer paraplyet med iallafall!! >:-) Det var förresten bara fem grader när jag steg upp i morse. Hutter... Nu börjar faktiskt jag också fundera på vantar. Åtminstone på var jag stoppade undan dem nånstans efter förra vintern...?

Ha en fin dag!! :-)

Gunnar sa...

Så då har du fått kvitto på att du är vig i alla fall. Måste ha varit en härlig syn....

mammakero sa...

Håller med! Det måste sett roligt ut och vilken tur att du inte gjorde illa dej! Eller bröt någon fot, som jag gjorde...

Mimmi sa...

Jätte läckra bilder :)Dom hade jag missat här på din blogg,men bättre sent än aldrig :)
kramizz :)