18 maj 2013

Sjuttonde maj

blev årets hittills varmaste dag! 25 grader på dagen i skuggan och 21 grader sent på kvällen...lite ofattbart. Fast det blåser mycket ostliga vindar än tyvärr (rakt in på min balkong, ja...) 

Café August fick ett besök igår, här ser ni hur fint det är på våren: 

Norska flaggor dagen till ära! 

Och naturligtvis en norrman som uppträdde! Haakon Pedersen med band! 

 Mina fossingar fick ha på sig sandaler och det var de glada över! Inte frös de heller! Inga strumpor! Inte ens på vägen hem!


På vägen till August åkte jag genom Stadsträdgården och där höll de på att klä in träd och stolpar i stickade...saker! I morgon är det magnoliafest där (stadsis fyller ju 150 år i år)Och vägen hem...ja, vad ska man säga...den kan vara långtråkig, dötrist och alldeles...alldeles...underbar! 

5 kommentarer:

i stora drag sa...

Fina bilder och kul med inklädda träd! Fast nog är det lite slöseri med tid, pengar och garn? Detta för att jag tänkte att "det kunde blivit många mössor till barnen i Afrika"! Hörde nämligen ett föredrag av en som varit där och lämnat pengar och stickade mössor (bland annat) till fattiga barn. :)
Sista bilden var vacker!
Jättevarmt här med, svårt att vänja sig. Kram Pia

mammakero sa...

Vilka underbara bilder du bjuder på! Ja, vilken sommardag det var igår och det trots att det blåste så! Veckan började mycket trevande med rena rama aprilvädret och blygsamma plusgrader. Nu sitter jag och äter frukosten ute i trädgården. Jag är alldeles ensam hemma i alla bemärkelser. Maken är och jobbar på travbanan, yngsta dottern hälsar på sin syster i Bankeryd och alla andra invånarna i huset har åkt bort! Jag och Ada njuter av sol och värmen!

soffie sa...

mmm vilken värme så underbart...å så vackra bilder du visar..

Ninni sa...

Ja du Ditte nu är det vårt väder..så himla skönt.
Sandaler på fötterna..absolut.

Va häftigt det var med allt stickat =)

Ha en fin söndag, kramen

södervärme sa...

Cooooolt med insvepta träd.
Nu slipper de frysa om frosten
vågar komma tillbaka!

Göttgött med + 25!