13 maj 2013

Stolpjakten går vidare!

Lite stolpjakt blev det igår med Sofie & gänget! Det var ett tag sen för min del...det är Sofie som är flitigast, nu har hon 99 (eller 100 idag) stolpar! Hurra för henne! 

Fast man får räkna med att: plurra, komma lite vilse, balansera över bäckar, leta som ett litet troll efter "försvunna" stolpar. Men det är så himla kul...Nu får vi se om någon av oss vinner nåt på första dragningen! 

Fast där vi var fanns inte med på vår karta! Ojoj, vad göra? Tur det fanns en sån här karta så vi visste var vi var...just då ;)


4 kommentarer:

Gunnar sa...

Jag beundrar er som kan finna så många stolpar.Är målet att finna alla? Hur länge har ni då i så fall gått för att åstadkomma detta?

soffie sa...

hihi va kul vi hade men den där 51 kan inte stått på rätt ställe, tyvärr kom jag inte ut idag för jag ville inte lämna Nellie själv hemma vem vet jag kanske går vilse utan dej, ska försöka hinna med den imorrn :)va fint collage du har satt ihop :)

AnnaKK sa...

Vilken flit!! (Eller ska man säga besatthet!? Fniss!!!) :-D

Apropå kartor: Jag skulle vilja att alla vägaltas-er (heter det så i plural??) uppgraderades med vägbredd, typ av beläggning och grad av tjälskador... Mängden mötande trafik vore också bra att ha lite koll på... Och framförallt om det går att vända med lite större fordon, så man inte behöver backa sej ut från "återvändsgränder"!! Allt sånt här har blivit lite (ibland mycket!) viktigt sen vi skaffade husbilen. <:-I

Regn här idag. Men det behövs ju... <:-)

mammakero sa...

Vad ni är duktiga! Kul att ha varandra med då man är ute i skogen, går vilse, plurrar och letar försvunna pinnar! Alltid lika roligt att se bilderna från era turer!