26 juli 2013

Det är för varmt (uppdatering)

Ja...just det. För varmt ute för att sitta inne framför en dator. Så...reseberättelsen får vänta lite! Detta skriver jag från mobilen, få se om det funkar!

Det funkade tydligen att blogga från mobilen och även att skicka med denna bild, tagen med mobilen! Men när jag skulle skriva lite mer om bilden så gick det inte. 

I alla fall så är det olympiska mästaren Anders Olsson som här kommer fram till slussen i Haga efter att ha simmat Klarälven ner, ända uppifrån Höljes! Jösses...HÄR kan ni läsa mer om detta! Vilken fantastisk man! Han har samlat in pengar till ett projekt "Camp Järnmannen" så funktionshindrade ungdomar ska kunna få prova på olika idrotter. Detta ska igångsättas nästa år.

Jag var nere i stan och kollad på, och jag var inte ensam precis...det var en otrolig uppslutning! 

Och det är för varmt idag med för att sitta här och skriva om resan...så den får vänta tills det blir lite svalare ute! Just nu är det 26, 6 grader...i skuggan...

Simma lugnt! :D

4 kommentarer:

Soffie sa...

Wow va han var duktig vilken otrolig människa...

candelia sa...

Ja visst är det bekvämt att också kunna publicera via mobilen!Jag vet inte HUR jag hamnade in i din blogg,vill bara ge mej tillkänna ,känns,underligt att bara läsa allt du berättar ,och inte visa sej:)
+härlig reseberättelse

söderöken sa...

Ja en aning varmt, pust!
Inväntar din fortsatta reseberättelse, ha det gott
i sommarvärmen.

mammakero sa...

Det är härligt när en bra sak får god uppslutning! Jag håller med, sitta inne med datan i värmen är inte något för mej. Laptopen i knät under äppelträdet i skuggan däremot var en hit! Den som väntar på något kul har något att se fram emot!