16 februari 2012

Plus och minus

Förra året ungefär vid den här tiden såg det ut såhär:  
Tjocka lager snö på taken, men ett befriande ljus var det! Det har ju faktiskt blivit över två timmar ljusare sen det var som mörkast. Hm...blev det begripligt? Men skrattar bäst som skrattar sist, det är bara drygt fyra månader kvar tills det vänder...Hua!

I morse var det minus 7 och nu är det plus 2...
Långa istappar har vi varit förskonade från i år!  

Och så lilla violen...som frös ihjäl. I år var det en krokus...att jag aldrig lär mig...


För övrigt har dagen tidvis spenderats hos hörselvården. Dvs en kort stund för att planera för nästa hörseltest och utprovning av nyare hörisar. Jag har provat lite denna veckan att höra med de jag har...och visst hör jag vad folk säger bättre, men ack, ett sånt prassel det är av allt annat...mina stackars glasöron (jo, det är ett vedertaget begrepp!) tål inte såna ljud...svårt det där, höra dåligt och vara ljudkänslig. Paradox kallas det. Men, men, tekniken går ju framåt, kanske nyare hörisar kan sålla bort lite oljud åt mig :) 

5 kommentarer:

soffie sa...

wow vilka istappar !nu vill jag ha sol å värme..kram

Lambergsfrua sa...

Läckra foton! Det där med nya hörisar låter intressant. Du får berätta sen om det blir någon skillnad. Jag är också ljudkänslig och det är ingen bra kombination med hörselnedsättning.
Ha det gott!
Varma kramar från oss båda,
Lambergsfrua

mammakero sa...

Kul med nya hörisar, glasöron har jag däremot aldrig hört förrut... Det var kul att få lära sej ett nytt uttryck! Jag kommer ihåg de där bilderna, vi får hoppas det smälter fort denna snö som kom i förrgår och att det blir vår istället.

Mimmi sa...

Ja vi får hoppas att de kan ske kan komma på något som är bra för dina öron också.
Det var jätte fina bilder.... förutom det sista.. stackars.. stackars blomma.
kramizz ;)

soffie sa...

ha en underbar helg