24 april 2013

Kallt..brrr..

...så bilderna under är inte tagna igår...fast den 25 april 2011! I stadsträdgården! Nu har jag svårt att tänka mig att det kommit upp några blommor alls där, förutom lite lökar kanske.

De har börjat plantera ut årets penseer här i stan. Så fort det blir lite soligare (och varmare) väder ska jag fota dem lite tänkte jag. Som det är nu är det INTE skönt att cykla eller gå omkring mer än nödvändigt. Det var faktiskt 13 grader mitt på dagen (om än blåsigt) men det sjönk igen och nu är det bara 6 grader, buuuuäääh! 


Vill ju lukta på blommorna, juh! 

Mja...just det...

Inte ett kryp har jag sett till i år än heller, förutom en och annan fluga. Och en fluga gör ingen sommar..(eller svala kanske det är) 

Nåja, vad kan man göra åt vädret? Ingenting förutom att gnälla på det ;) 

4 kommentarer:

Gunnar sa...

Fina bilder att njuta av i väntan på vår och sommar. Det var väl katten att det ska dröja så länge!

soffie sa...

blä det var rena rama höstrudket idag blä först vinter sen vinter sen vinter å sen höst va tusan nu måste det väl bli riktig vår,.

AnnaKK sa...

Ja, vad skulle vi svenskar snacka om om vi inte hade vårt väder!? ;-)

Soligt här denna morgon, men antagligen ganska kyligt. Har inte varit ute ännu. :-) Några scillor blommar i gräsmattan, och en och annan liten påsklilja är på G. Men mycket mer än så är det inte - verkligen stor skillnad mot vissa andra år! <:-)

söderhutter sa...

Barka mig dit, barka mig hit, fin vit bark!
Kan dä va björk mä silver i ????

Se upp för metalltjuvar! IIIIIIIII!