21 februari 2012

Pen friends?

Den här måste det väl vara samlarvärde i? Eller kanske inte...Det är en härlig penna i vilket fall, med utbytbar bläckpatron i (som ny är utbytt). Så den kommer jag att behålla länge! 

För övrigt har jag bakat (eller hjälpt till att baka) semlor idag...och om dessa "bakelser" tycker jag INTE! Nu har jag pinat i mig en halv i år och nu får det räcka. 


Sen har jag letat efter HTML-kod i en hemsida som är gjord för att man inte ska behöva gå in i HTML...jag vet inte om jag hittade rätt, kanske. Irriterande det där när man inte skapat en sida själv och inte vet var man ska leta...

Det har för övrigt övrigt varit en härligt solig dag idag, fast något halt i morse...jag cyklade mycket försiktigt. Under dagen smälte det ju, men det fryser väl på inatt igen. Det luktade lite vår ute tyckte jag, hoppas våren är en månad för tidig! 

14 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Men kära du..leta koder i en kodlös sida..;)..ja du fattar..vet vilket jobb det är..ha det..Maria

mammakero sa...

Jag hoppas oxå våren är en månad tidig! Det kändes änna så idag!

♥ Carina ♥ sa...

Idag har vi haft ett strålande väder fast jag har sovit bort hela dan så jag har inte märkt av det vackra vädret. Nackdelen med nattjobb...
Kram

soffie sa...

jag gillar hatten på semlan men sen finns det fusksemlor de med vaniljcreme dem gillar jag:)

södervår sa...

Vår på G eller inte igår åkte höstgardiner och vinterkuddsfodral i rostbrunt och orange ut, in med vita gardiner och gulmelerade kuddfodral med sirlig spets!
Här är det nu VÅR!

På tal om semlor, en räcker men utan grädde för krämen är det goa,
så tycker jag.

Idag ska det regna hela dan, härligt för då försvinner det förhatliga smutsvita. Jippi!

Fröken M sa...

hihi... den där pennan får mig att tänka på de gamla orangea televerksbilarna :) Det var tider det... Kram

Gunnar sa...

Jag brukar ställa läsaren så att man ser html-koden på halva skärmen och den färdiga texten på andra halvan. Då är det enklare att orientera sig. Om det nu var detta du funderade över vill säga?

AnnaKK sa...

Hej!

Är du på bokrea idag!? :-) Inte jag... Det är så isigt och halt på grusvägen här utanför, så jag tror inte jag ska ge mej ut nåt mer idag (var till jobbet i förmiddags). Det är hantverkare i huset bortanför vårt, och en av deras små lastbilar slant av vägen så det fick komma en stor traktorgrävare och baxa upp den igen...

Svar: Gatufotona från igår var tagna ömsom med den lilla systemkameran(Canon 450D) och ömsom med den stora kompaktkameran (Canon Powershot). I bra ljusförhållanden och med inte allt för mycket zoomande så levererar den kompakten nästan lika bra som systemkameran. Iallafall den här sortens foton - ger man sej på växter, fåglar och insekter är det betydligt större skillnad i resultat. :-)

Mimmi sa...

Ojoj .. sånt begriper jag mig inte på.
En sån penna skulle jag nog vilja ha.. och ja fy tusan så halt det var.. och är .. jag har fått några som skott som sticker upp på framsidan.. vad det är vet jag inte än ;)
kramizz

Ninni sa...

För det första...åhh va vackra porslinsblommor.

Min vägrar fortfarande att blomma, den kanske är i full blom när vi kommer hem=)

Ja usch va halt det är ute=(

Ha det..kramen

Lambergsfrua sa...

Den pennan är en ju en riktig raritet! Den får du vara rädd om. När jag växte upp fick jag ibland pennor av pappa med texten Tillhör Statsverket. Han ansåg väl pennor vara en löneförmån och jag tyckte de såg lite spännande ut;)
Kram,
Lambergsfrua

Mimmi sa...

Det är inte lätt när telefonen läggar in andra ord än de man har skrivit ;)
Kaffet är alltid på här vet du ;)
kramizz

i stora drag sa...

Så fin din blomma var härunder. Visst heter de också porslinsblommor? Kanske inte så konstigt när man ser dem nära! Fina!

Vi har haft sol idag, men också halv storm! Såg att mina krokusar håller på att sticka upp!
Kram Pia

soffie sa...

hoppas du får en solig ledig dag imorrn:)