16 maj 2009

Hittar inga mer bananskämt...


För ett tag sen fick vi ett nytt sopsorteringssystem med kompostpåsar och lite direktiv hur vi skulle slänga våra sopor. Men jag minns inte att det stod "släng bananskalen på rälsen..." Här är ett sprillans nytt från idag...eller igår kanske...Fyffes denna gång :)

Detta är ingen havsanemon, utan en maskrossmitt. Visst ser det ut som små fötter där i mitten, kanske det är en kamoflerad insekt ;)

"Vilken lång snabel du har, lilla citronfjäril!" "Det är för att jag ska kunna dricka maskrosvin lättare, hick"

"Och vilka stora ögon du har!" "Ja, det är för att jag ska kunna se om det kommer nån och smyger sig på mig med en kamera...men det fungerade tydligen inte! Jag skyller på maskrosvinet!"

6 kommentarer:

bjorne sa...

Det såg faktiskt ut som små fötter,och rejäl snabel hade den lilla fjärilen,somnade efter jobbet så nu sitter man här och är piggelin,ha så gott,kram.

Ulla sa...

Jag är inget stort fan av maskroser, men jag tycker om deras fina gula färg. Mannen är precis i denna stund ute i trädgården för att ta bort de få som finns i gräsmattan. Han hatar rent ut sagt maskroser och han har lyckats med att hålla dem stången. I alla fall i vår trädgård. Ha en skön dag!

Pytteälgen sa...

fina bilder du tar hela tiden! :D

sv. Katten min, är en stor katt, lite tjock är han nog, men för övrigt, en rejäl katt!

bjorne sa...

Har oxå kvar gammla skivor av dom men kan inte fatta att det var bra en gång i tiden och handgranater var det,bet av plastringen och brände ett litet hål så rann ölet ut på några sekunder,vi tävlade ibland vem som drack ur snabbast,kram.

soffie sa...

wow vilken bild på fjärilen, guu bva knepig den där bananpersonen är han/hon vill nog bli upptäckt snart,
gokväll

mammakero sa...

Jag gillar maskrosor! De är flera olika blommor i en och samma blomma tycker jag! Deras gula glada färg lyser upp tråkiga vägkanter bland annat!
Jättefina bilder!