28 september 2009

Att soppa till det...



Det blir ju lätt en hel del "fina-höst-bilder" nu...Fast den här är tagen med min lilla Samsung för några år sen, en dag när det inte blåste, håhåjaja. Undrar om det kommer en dag igen utan blåst? Och nu ska det bli kallare också, snön har redan anlänt till Dalarna, huuuu!! Jag hade faktiskt på mig vantar och pannband när jag cyklade idag.

Hösten är ju en ypperlig tid för soppor. KÅLSOPPA är gott, och det räcker ju i flera dagar, bara och värme och värme...hihi.

För övrigt kan jag meddela att jag läser Henning Mankells senaste bok, Den orolige mannen. Mjae...jag vet inte. Wallander är trött, gammal och grinig (som vanligt) och så börjar han få konstiga minnesluckor också precis som sin konstiga far. Boken handlar också mycket om spioner, ubåtar, stenar, undangömda barn och försvunna personer. Jag ska iaf läsa ut den och se vad som händer. Men jag vill ha en MINOTAUR-bok NUUUUUUU! Dom är bra.

Simma lugnt...

3 kommentarer:

soffie sa...

tack för tipset om bokcirkeln ska kolla in det,
Fin bild men kålsoppa är inget jag föredrar precis;O)
gokväll å du måste läsa den boken jag håller på med nu den vi pratade om Anna Gavaldas Tillsammans är man mindre ensam såå himla bra,den är min så du kan ju låna den sen om du vill:O)

Pialotta sa...

Kålsoppa är så himla gott.. måste ha det en dag.. visst börjar det bli kyligare nu.. i går var första dagen för mig med fotvärmande på fötterna.... sockor;-)
Böcker läser jag så sällan så.. lyssna det kan jag ännu... trots locken igår på marknaden;-)
ha de fint i det kalla, bra du har pannband:-)

mammakero sa...

Åh vilken spegelblank älv kantad med höstens alla färger! FINT!