04 september 2013

Bok!


Nu var det längesen jag pratade lite om böcker här! Och det beror inte på att jag inte läst några precis...men nu har jag nyss läst ut Jo Nesbös senaste deckare Polis. En riktig tegelsten på över 600 sidor... Den började lite tveksamt tyckte jag, lite rörigt med många namn att hålla reda på. Men sen blev det mer och mer spännande och jag ville bara att det skulle bli kväll så jag fick gå och lägga mig och läsa ;) Och om jag förstod slutet rätt så har vi inte sett det sista av Harry Hole och poliserna i Oslo...

Bokhösten är här och jag har reserverat en massa böcker på bibblan. Flera deckare från Minotaur-förlaget väntar jag på, och även en del andra också. Jag läser ju inte bara deckare, utan försöker hitta guldkorn bland "vanliga" böcker också! Tips mottages med tacksamhet. Ej chicklit bara :P 5 kommentarer:

Mimmi sa...

Här blir det nog att ta stickningen fram igen när det börjar bli mörkt:)
kramizz

AnnaKK sa...

Ja, vad jag ska läsa i höst behöver jag ju inte fundera så mycket på... <:-)

Det var en galet lång litteraturlista till den här kursen, men när jag läste den lite noggrannare så visade det sej att de flesta titlarna var så kallad referenslitteratur. Som inte är obligatorisk, men som naturligtvis inte heller skadar att ta del av. (Snarare tvärtom!) Men jag lär väl som vanligt ha stora problem med att ta mej igenom all obligatorisk engelskspråkig litteratur, så jag hoppar nog de där extra titlarna iallafall... <:-)

Ha en fin dag!!! :-)

söderfint sa...

Nu åter på nätet efter några dagars datorfritt! Ojoj ser att du försöker rädda en hjärtdocka med KLENA armar...haha!

Deckare på 600 sidor, låter mäktigt
men går säkert att försvinna i om den är ruggigt bra och det brukar ju Nesbo va!

Hadägött i september!

Soffie sa...

Den där läste Patrik i Spanien han är ett stort fan av Harry ,själv är jag inte så förtjust i dem,har läst nästan alla..

Gunnar Deckare sa...

Jo Nesbö är kanske den mest uppskattade deckarförfattaren i Norge just nu. Jag har inte läst alla hans böcker men dom finns i "pipelinen"