22 september 2013

Ut i skogen!

ska vi gå...och när jag kom ut började det regna :( Inte kul när man vill fota, kameran blir ju blöt! Men jag hann ta några bilder i alla fall. 

En tordyvel!  

Och här har ekorren haft kalas. 

Fina små svampar finns det också! 

Och våta löv...


Här är en annan tordyvel på väg att borra sig igenom en svamp. Varför vet jag inte, han/hon verkade inte äta av den. Kanske låg den i vägen! 

Mera hattar: 

Jag plockade lite svamp också (ej de här över!) och så råkade det följa med en liten bärfis in! 





Den bor nu i mina blommor på balkongen...Just nu regnar det igen, kanske går jag ut en stund till senare! Jag vill ju prova mer med min nya Canon!! 

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Höstruskväder här också ikväll. Vått och mörkt... Men nere i Kivik var det helt okej innan idag. Även om det inte är helt klart, så är det ändå ett helt annat ljus ute vid havet än vad det är hemma "i skogen". :-)

Hade bara kompaktkameran med mej idag - ibland är det så skönt lixom, att bara ha den. Det går att ta helt andra foton med den än med systemkameran. Kvalitetsmässigt blir det inte lika bra, men man får bilder med en helt annan känsla - och ibland är det gott nog, eller vad man ska säga. :-)

Kul med Stockholmstrippen!!! Vasa-museet skulle jag vilja se nångång... Och alla andra museum också i huvudstaden, förresten! Tror inte jag har varit på ett enda, faktiskt!? 8-I

soffie sa...

så fina bilder å du hittade visst en trollstubbe, hoppas du kan bli med ut till hammarö nästa helg saknade dej i skogen idag:!kramen

Gunnar sa...

Vilka fina bilder! Du kryper verkligen nära inpå dina fotoobjekt

Mimmi sa...

Himla bra bilder :) Ja det är inte lätt att få till rätt väderlek när man vill ut och testa:) Jag har det lite lättare än dig då jag inte har ett jobb att sköta:)
Hoppas du är nöjd med din nya kamera ..jag är det i alla fall ..med min ;)
Det var kanon fina bilder du hann att få på din lilla tur :)
kramizz:)

mammakero sa...

"Tordyveln flyger i skymningen..." Jag har aldrig sett en tordyvel i verkligheten...
Fantastiska bilder!