30 januari 2013

Att se bra ut!

Denna bild är från exakt två år sedan: 

Det är en del is och snö ute nu, men idag har det varit plusgrader, blåst och sol och det tar på snön...Det var härligt att cykla ner till stan i morse (medvind) och helt bara cykelvägar! Det gillas! 

Jag borde nog skaffa nya glasögon också...jag får skjuta dem längre och längre upp när jag ligger och läser. Allra längst ner på dem ser jag bäst då! Vanlig vardagsanvändning märker jag ingen skillnad vid, men det är det där när jag läser...Suck, jag avskyr att prova ut och framför allt VÄLJA nya glasögon. Det är så viktigt att de sitter bra också och inte klämmer någonstans (jag är en liten prinsessan-på-ärten när det gäller glasögon) 

Så nu får jag se (hehe) om jag kan masa mig in till nån optiker nån dag. (Sen är det ju inte gratis heller precis...även om jag brukar välja nåt sånt där paketpris)

4 kommentarer:

Mimmi sa...

Var det någon av dina växter? ;)
Visst har det varit härligt ute idag.Jag skulle också behöva nya glasögon..det har jag sagt i över ett år nu ..än har jag inte kommit iväg
kramizz :)

mammakero sa...

Det ser nästan ut som blåbärsris, kan det stämma? (Väldigt fruset sådant).
Jag hoppades att mitt synfel skulle vara mycket "billigare" än det visade sej vara. Här finnes ingen råd till två glasögon OCH linser. Suck! Jag valde de svarta halvpilotbågarna (bild nr2) De var lättast och jag kunde kolla film liggandes i soffan utan att halva ögat hamnade utanför bågen... Om jag är nöjd? Mja, kanske.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Här är allt ordentligt översnöat...suck...men hellre det än superkallt !!!
♥♥♥
KRAAAM EVA

Gunnar Deckare sa...

Vi har härligt, vackert väder här i Årjäng också idag. Det låter bra att cykelvägarna är i gott skick. Lätt gjort att åka omkull annars. Har du dubbade däck?

Nu har jag lånat en bok av Deborah Crombie. Hon som var populär hos Louise Penny som vi ju båda gillar. Jag ser fram emot att läsa den här som heter And justice there s none.