09 januari 2013

Tigrar

Nu måste jag bara dela med mig av en fantastisk bok, nämligen Tigrar i rött väder av Liza Klaussmann. (Bara titeln gjorde mig yr...)
Boken är en dramatisk thriller, men ändå väldigt layback. Den utspelar sig på den amerikanska östkusten under ett antal år och man får följa de två kusinerna Helena och Nick och deras familjer. Det visar sig att det är en hel del som inte står rätt till hos ganska många personer. 

Familjehemligheter är bara förnamnet kan man säga! Jag gillade språket och sättet den var skriven på, man fick följa flera personer under samma händelser. 

HÄR kan ni läsa en längre recension av boken


6 kommentarer:

Mimmi sa...

Aha .nu vet jag varför du inte har varit på alert på wordfeud ;)

soffie sa...

tack för boktips den får jag kolla in :)

mammakero sa...

Den lät bra! Ska kolla på bibblan!

Gunnar sa...

Tack för det boktipset! Jag har noterat det. Håller med om att titeln är häftig,

AnnaKK sa...

Vilket härligt bokomslag! :-)

Kan du tänka dej - idag har jag varit på bibblan och lånat böcker för första gången på säkert ett par år! Och jag har INTE lagt dem i frysboxe,n för att eliminera eventuella medföljande vägglöss! ;-)

Det var en bok som ingår i kursen jag ska börja läsa nu som jag lånade, för den är slut både hos bokhandlarna och på förlaget... Och när jag ändå var på bibblan så fick det slinka med ett par böcker till hem. Inom samma ämnesområde! Design... :-)

soffie sa...

svar ja det va Karin Broos bild:)