27 januari 2013

En vintersaga...

Jag låter bilderna tala för sig själva, lägg märke till pippin vid pilen...8 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ha-Ha!

Jo, men gå du ut och häng upp en talgboll i trädet (så det blir en matningsplats av det!) - sen kan du ju räkna in fåglarna med hjälp av ditt foto och rapportera in till SOF! :-D

Själv klarar jag med nöd och näppe att skilja ur 5-6 stycken av samma art på en gång. Man blir ju förvirrad både av andra arter och av att de inte är stilla mer än nån eller ett par sekunder i taget. Phu! Får kanske "fuska" med foto jag också!? ;-)

Svar: Nja... Det där med heminredning är väl inte riktigt min grej, så nån framtida karriär som hemstylist låter inte så trolig. :-D Även om jag gärna ränner på IKEA och tittar i inredningsmagasin!! För min del är det mycket mer spännande att studera föremåls historia och funktion (vilken sannerligen inte bara behöver vara rent praktisk, må du tro!!) - och precis det har veckans studier handlat om. Hoppas innerligt att det kommer vara mycket av sådant i fortsättningen också. :-) Så småningom ska det väl slira in på "design för hållbar utveckling", och det kan nog vara riktigt intressant det också. :-)

Trevlig söndag på dej!!!

Gunnar sa...

Kul bildsvep! Undrar vad det är som gör att man följer en fågel? Kanske är det den som reagerar först som alla sen följer.
Än så länge har vi fina vinterdagar men snöblask lurar i väster.....

soffie sa...

hihi vilken tur den inte blev helt ensam :)
smakade maten bra igår?

Ninni sa...

Han satt säkert och drömde om varmare nejder =)

Kram

Sami sa...

Hej Yvonne
Vad fin bildserie på sidensvansarna du har publicerat. Gillar de småtexterna du har lagt till, sött :) älskar sidensvansar, så vackra! och när man väl hittar de så är de oftast i klungor som denna :)

Anonym sa...

Haha! Vilken härlig serie.
Fåglar är inte mitt bästa ämne. Men sidensvansar är båda vackra och läckra att se på.
/P
http://pernillaochpuma.blogg.se

mammakero sa...

HAHAHA!!! Jag älskar dina serier! Sidensvansen som tänkte "WTF" såg lite korkad ut... Hihi!

Mimmi sa...

Jag skrattade lika mycket här när jag ser dessa bilder och din text som jag gjorde på Facebook :)
kramizz