26 januari 2013

Bloggeri, bloggera

Sofie skriver om sina stapplande steg ut i bloggvärlden, hon började blogga 2007, vi har en annan gemensam kompis och hon sa till mig att kolla på Sofies blogg, jag fick inspiration och startade min blogg i november 2008.

HÄR är mitt allra första inlägg, böcker och blommor..jojo...men det är ju det som jag är mest intresserad av! Och så foto då, fast inte så jättenördig att jag måste ha dyr utrustning, utan jag fotar mest med min lilla Panasonic! 

Jag har ju fått en annan vän genom bloggen också: Mimmi, vi umgås en hel del och chattar ofta via mobilen. Sen är det ju en del andra som man tycker att man känner fast man aldrig har setts live...Så jag ångrar inte att jag startade min blogg! Jag har nog inte så jättemånga läsare, men det gör inget, jag orkar inte följa så många fler än de jag har nu, det tar ju lite tid att läsa...och kommentera...

Idag har jag träffat nämnda Sofie på bibblan och tjötat lite, vi ser ju fram emot våra (irr)färder i skogarna runt Karlstad när Friska Karlstad drar igång i april! Spännande! Vad möter vi i år tro? Ett troll kanske ;) 


Igår var jag på Café August för första gången i år, det var ett band som heter Gretas som spelade Beatleslåtar, de är riktigt roliga! Nu är det musik där varje helg och jag kommer att gå dit ofta! Ikväll är Jack Vreeswijk och Love Tholin där, men då ska jag tyvärr inte dit...

3 kommentarer:

soffie sa...

underbart att träffas idag jag tycker du är så härlig och du har blivit väldigt betydelsefull för mej:)massor av kramar till dej och hoppas vi ses snart igen!

Mimmi sa...

Ja nog har man bloggen att tacka för mycket:)
Man har fått träffa härliga människor båda live och via sms och andra sätt:)
Hoppas ni kommer att hitta många stolpar när det drar igång:)
kramizz :)

Lambergsfrua sa...

Hm, vi har ju också träffats IRL fast inte så ofta förstås. Bloggen har gett många trevlig bekantskaper även om de flesta är här i cyberspace.
Kramar,
Lambergsfrua