25 januari 2013

Plattan i mattan!

Det är fortsatt svinkallt här i Kallsta ;) fast idag är det rimfrost på träden så jag KANSKE går ut och fotar lite. Tror jag...Jag avskyr ju kyla även om det är soligt, men imorgon ska det bli liiite mildare och jag hoppas på ännu mildare snart.

Fast löpsedlarna skrek ju ut att "Nu blir februari rekordkall!!" Suck...men februari ska väl gå över den med och sen är vi inne i mars, som är en betydligt trevligare månad, då värmer ju solen lite mer också! Javisst, ja, jag skrev ju att jag inte gillade solen...men det gör jag ju, bara den värmer mig, och det gör den ju INTE på vintern.

Jag hade hemma jobbets Ipad häromdagen och försökte lära mig lite hur den funkar, men jag blir inte riktigt klok på den...jag har ju aldrig haft en Appledator eller Iphone heller, så det är väl det kanske. Men det kanske är bra med en sån där platta om man kan anpassa den efter sina egna personliga data. Jobbplattan har vi bara för våra deltagare att träna lite olika spel på och så, och spelen, det kommer ju upp hela tiden att man ska köpa till mer grejor och så (om man vill) men det vill man ju inte. Sen MÅSTE man ju ha ett konto kopplat till en Ipad också...Så nån sån känner jag inte alls för att skaffa själv! 

Frågor på det? :D

6 kommentarer:

Gunnar Deckare sa...

Vi använder nästan aldrig pc numer. Ipaden ligger på bordet vardagsrummet i Karlstad och går på trådlöst nät. Nästan så vi slåss om den ha,ha. Kanske dax att köpa en till.
I Årjäng har vi perfekt 3g så där är Ipaden också igång rätt mycket. Jag kollar också på SVT-play i den när vi är här. Perfekt format att ligga på rygg o ha plattan ungefär som en bok.

Gunnar Deckare sa...

Det får gärna bli lite mildare väder i Karlstad när vi åker hem i eftermiddag. Just nu 9 minus här som är rätt ok ändå.
Det är bara bra om du påpekar sakfel i min blogg. Fel namn på en författare skapar ju bara förvirring.

Trevlig helg!

♥ Carina ♥ sa...

Nope! Inga frågor på det! ;)
Neeeej!! Ingen mer kyla nu! Jag har frusit tillräckligt!
Ha en fin helg!
Kram

söderförfrusen sa...

Denna kyla härdar mig för hundspann i Kiruna!
En vargtass på ishotellet...slinker nog lätt ner även om den är isbelagd i glaset!!!

Som sagt snart är det vår...*S*

Mimmi sa...

På min surfplatta är det bara att skriva in samma konto som jag har på mobilen.. vet inte om Ipad är likadan.Det var en jätte häftig bild du har lagt upp :)
Jag har mest varit ute och fotat rimfrost idag ..och jag frös inte ;)
kramizz:)

soffie sa...

nu blir det mildare men då försvinner solen tyvärr... ha en mysig kväll...