28 januari 2013

Flera jag känner!

Jag skrev i det förrförra inlägget om vänner jag mött genom bloggen...Det finns ju fler kom jag ju på! Lambergsfrua inte att förglömma! En mycket trevlig dam som bor här i stan och som bjuder hem mig då och då för en stunds "tjöt" på hennes och mannens fina balkong! Många av dem jag har träffat genom bloggen har jag ju blivit "vän" med på facebook också, och det är kul det också! Sen har jag ju Pytteälgen som jag visserligen bara träffat en gång (hon är inte härifrån) men vi umgås lite sådär på facebook. Vi "träffades" förresten på Bokcirklar.se som jag tyckte var roligt förr. Det finns flera från bokcirklar som jag har träffat "på riktigt", flera gånger till och med ;)

Idag har det varit plusgrader hela dagen! Slask, slask...jag gillar! Det var visserligen inte plogat på cykelvägen här utanför i morse, men jag kämpade mig fram ner mot stan, och när jag åkte hem så hade det töat undan ordentligt. Härligt! 

Här är en bild från den 20:e januari förra året, då ville jag tydligen ha en primula! Får se om det blir nån i år...Snart är det väl så milt att jag kan ställa ut den på balkongen! :D


11 kommentarer:

i stora drag sa...

Tjusig bild på primulan!
Även här är det nu plusgrader och väldigt slaskigt på gatan. Sen fryser det väl på det!
/Pia

mammakero sa...

En fin bild på en solgul primula! Köpte ett knippe ljust lila tulpaner åt mej idag, ljuslila tulpaner var en nyhet för mej! Lite vårligare än vanligt mörka lila...

soffie sa...

kul det där att man kan möta vänner för livet genom datorvärlden:) å vilken vacker blomma

Mia sa...

Wow vilken bild!!!! Ja, nu skriker vi in våren, fast din vår är tydligen redan på väg :-)

Anonym sa...

Underbar bild! Och tack för att jag finns med bland dina bloggvänner IRL :)
Varm kram,
Lambergsfrua

Gunnar sa...

Vädret nu är sämsta tänkbara när det gäller risken för att drutta på ändan. Men det är bara att gilla läget o sätta på sig broddarna.
Jag köpte nästan en Primula när jag handlade senast.En fin blomma som gör att våren känns lite närmare.
Kul att du har funnit vänner på nätet som du sen träffar i "verkligheten".

Nonne sa...

Ja, vänner dyker oftast upp där man minst anar det. Å cyberrymden e stor så där kan det gömma sig många.
SLASK :-) åh vad det lät härligt! Önskar jag oxå hade det. Solen tycks ju alltid lysa i Karlstad så kanske borde jag flytta dit:-) Vacker blomma!!! Ha det gott i den analkande våren.

AnnaKK sa...

Jag sneglade på primulor i affären igår - det var frestande att ha låtit nån av dem (fanns flera sorter, och den ena tjusigare än den andra!) ha slunkit med hem. Men med tanke på att jag fortfarande har kvar de flesta julbrommorna, så lyckades jag faktiskt avhålla mej. <:-)

(Idag har jag dock slängt en av amaryllisarna. Och överväger att fortsätta utrensningen med novemberkakusar som blommade vid jul och som IKEA då sålde för fem kronor styck...)

Jag börjar uppleva det som om jag enbart har vänner via datorn nu för tiden, vilket väl inte är riktigt sant - men onekligen är det dem jag "umgås" mest med. Bloggvänner och Facebookvänner... En del är både ock! :-) Man är ju en modern människa, för böveln!? ;-)

Om vädret idag säger jag ingenting... Ähum!

Bodypalace sa...

Att blogga är sjukt kul just för att man kan få så många nya vänner :)

Mimmi sa...

Snart dags att kolla lite i stadsträdgården såg jag i mina bilder från förre året:)
Det var en mycket bra bild på din fina blomma :)
kramizz:)

Junitjej sa...

Så fin bild!