13 januari 2013

Rensat!


Idag har jag feng-shuiat bort en massa kläder! Jag rensade i byrålådorna och bestämde mig för att jag inte behöver ha kvar gamla kläder från 80-talet...Det var inte många, nån gammal t-shirt och ett par Helly Hansen-sockar! Jag fick även ihop en kasse med användbara kläder som jag tänker lämna till Stadsmissionen.

 Här inne är det varmt så jag har nästan aldrig sockar på mig och t-shirts använder jag bara när jag målar eller nåt..

Jag har även rensat i min frölåda, alltså en liten låda med fröer...nu fick jag för mig att så rucola, så jag ska berätta om den kommer upp! När jag skulle kolla på påsarna så märkte jag att nåt dummhövve (moi) hade öppnat påsarna i botten och inte förslutit dem ordentligt, så en del fröer föll ut lite här och där...

Det är ju så himla kallt ute (-6 nu) så att gå ut om jag inte måste finns inte i min värld. Men i morgon måste jag ju ut och gå till jobbet. Få se om jag cyklar eller tar bussen. Det är en sån frihet med att cykla, när man ska till bibblan eller handla lite på vägen hem.
7 kommentarer:

mammakero sa...

Hahaha!!! Tänk vad de där dumhövvena kan ställa till med. Jag lyckades ju gömma våra mobiler så bra att jag inte hittade dem då jag sökte efter dem... Typiskt!
Äldsta dotter hade en klockren kommentar när vi kom på att det inte fanns före bilder!
"Tystnaden i rummet där 3 fotofantaster just inser att de inte tagit en enda före bild innan omorganisationen - var total..."

Ninni sa...

Klantigt värre att öppna påsarna i fel ände=)

Härligt att rensa lite.
Jepp det är den långa svarta flaskan...prova den du gillar ju rött, mycket GOD.

Kramiz

soffie sa...

härligt att rensa då får du plats med mer:)

Mimmi sa...

Ha ha .. jag skulle vilja ha varit där och sett..och hört dig när det hände ;)
Kallt!!1 det är ju bara 6 minus och vindstilla idag ;)
kramizz :)

Gunnar sa...

Oj är det redan dags att börja så fröer? Jagvskulle också behövasortera bort gamla kläder.

nonne sa...

Rensa e skoj för det blir så rymligt i garderoben. Den där nya frömixen kan ju bli riktigt skoj att följa. Men -6 låter lagom...här här vi bara -17. Minst 35 grader för kallt. Ha det gott.

AnnaKK sa...

Ja, rensa i röran (?) skulle jag också behöva göra - men jag har alltid så svårt för att bestämma mej för vad jag ska slänga och vad jag ska ha kvar, så det är enklast att bara låta allt vara som det är... Tills nåt går sönder - då är det iallafall inte fullt lika traumatiskt att skiljas ifrån det! :-D

Igår slocknade spisen när jag höll på med middagen, och det vet i sjutton om det berodde på att den börjar bli gammal och uttjänt precis som frysboxen häromveckan... :-I Men efter proppbyte så funkade den igen, men hur det slutar med middagslagandet idag återstår att se... Har verkligen inte lust att behöva byta spis också nu!!