27 juli 2009

Hjälper soldans?


Eftersom det bara regnar är det inte lätt att planera någon längre utflykt...så ni får nöja er med en bukett från stadsträdgården en dag när det inte regnade (just när jag var där).
Jag har börjat att läsa "Skuggbiblioteket" av Mikkel Birkegaard, den handlar om en ung advokat vars far nyss har dött i sitt antikvariat. Det finns en grupp människor som kallar sig för lettorer, de har förmågan att kunna läsa och höra texter ur böcker..låter det rörigt? Den är rätt spännande hittills iaf!

5 kommentarer:

soffie sa...

har gett nupp nu det verkar som sommaren kom av sig helt ju,
Men ååå va vackra bilder du visar!
å du soldans det har vi testat nu ett tag
men det verkar bli fel ju,
kramen

Mimmi sa...

en kraftig varning för att göra soldansen..jag gjorde det och se vad som hände mig..jag blev sjuk och det kom ännu mer regn:)
ja det var med system kameran jag hade använt på de flygande fän..men det går lika bra att få kanon bilder på dom med nikon...bara de är på samma ställe tillräckligt länge:)
jag har fått bra bilder på sådana ed Nikon:)

Maria sa...

Jag kan rekommendera två böcker - Boktjuven av Markus Zusak, och I skuggan av ett brott av Helena Henschen. Tar upp tunga ämnen, men ändå lättlästa och väldigt fängslande!

Jasmine sa...

mycket bra bok faktiskt ! enjoy !

Yvonne sa...

Maria, vem är du? Vill gärna lämna kommentar hos dig :-) Har läst Boktjuven och Henschen. Boktjuven var inte min grej. Kolla in www.bokcirklar.se, många åsikter där om böcker! Kul!