11 juli 2009

Memories...


En sån här regnig dag kan man inte göra annat än att drömma sig tillbaka till ljusare dagar...som i Rom en januaridag. Över 20 grader var det där redan då. Apelsinträden bar frukt och morgondiset över Peterskyrkan var alldeles, alldeles...underbart! (fast diset är väl mest avgaser, men jag gillar det i alla fall...)
En ide för fasadrenoverare här i Sverige! Medan man renoverar på insidan kan betraktarna få en glimt av hur det kommer att bli när det blir klart! Och man slipper såna där tråkiga gröna förhängen... :)

En slags frisyr...

Och en annan konstfull frisyr! Likadan som bilden ovan, fast med permanent...

En lustig bilmodell. Fast säkert praktisk i storstadstrafiken!

Undrar om den klassas som moped?

Fast i Italien bryr de sig inte så värst mycket om trafikregler. "Förbjudet att stanna? Men jag ska ju bara vara på stan ett par timmar och om jag ställer mig på trottoaren gäller säkert inte skylten..."

5 kommentarer:

essge sa...

Någon som har stulit min gamla frisyr? Ser väldigt bekant ut.

Trafiken i Rom är en upplevelse. Höll mig helst i närheten av nunnor, när jag skulle över gatan. Tänkte att dom vågar dom inte köra över.

Ska snart äta rabarberpaj. Mums.

Krjamar

essge

Inanna sa...

Åh vilka härliga bilder från Rom! Det är en stad som jag verkligen skulle vilja besöka! Älskar gamla byggnader.
Haha ja korten på regnet var verkligen talande. :p Är likadant idag. Var iväg på barnkalas tidigare idag och tur var det att man hade paraply och regnkläder annars hade man varit dränkt :p
Oj!! ja då skulle Sebastian bli glad!! MEn vill du verkligen ge bort den?

Ingmarie sa...

Du behöver inte åka längre än till Simrishamn för att se sådana parkeringar.....här finns inga regler alls att följa!

Ha så gött!

Mimmi sa...

Så nu är man hemma igen efter barnkalaset:)
Det var häftiga de bilder .. speciellt de med de olika frisyrer:)

bjorne sa...

Hej,kulan finns kvar och om det är den är jag tveksam till men så får man inte tänka på historisk mark,att näten är gröna här i Sverige beror på att ingen ska se vad gör gör där inne,nej det är mest för att dämpa solen,och smidig bil men inte mycket att sitta i om det blir en krock,nu är man hemma igen och har bytt till vanliga kläder,kram.