20 juli 2009

Ikeatime


Jag gillar Ikeas självklara deklaration att man antagligen inte fattar nåt av deras manualer (utom att man först behöver en skruvmejsel) så man måste ringa till Ikea och...vad som händer sen förtäljer inte historien. Får man hjälp? Får man vänta i telefonkö? Kommer det hem en trevlig person som kan skruva ihop det man köpt? Jag behövde inte ringa och testa utan jag klarade att sätta fast ett armstöd på stolen...men nu fattas det en skruv... inte på mig dock ;)

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ja, bitvis är det ju en viss sport att handla prylar på IKEA, men faktiskt har vi fått ihop allt vi köpte igår utan minsta lilla missöde! :-)

Jag har inget speciellt märkvärdigt bildbehandlingsprogram... Det heter MS Picture It, och jag fick det av maken i julklapp för många år sen.

Ha en trevlig kväll!

Mimmi sa...

ha ha.. är du säker på det;)
Tänk det är typisk för Ikea detta .. jag vet inte hur många jag känner som har kommit hem med grejer som de har inhandlat där och sen fattas det skruvar.
Jag har fått kort på en jätte stor trollslända .. jag har aldrig sett en som var så stor
kram

Anonym sa...

Men så många bilder och så fina! Jag har inte varit inne och tittat på några dagar, det tog mig en bra stund, hungrig är jag för jag har inte ätit frukost och så de där första bilderna. Mmmm.
Hej då.

Anonym sa...

Anonym är Lotta Th alltså.