23 februari 2010

Bloggis-träff och blodtrycks-fail

Snöhögar...ja, nånstans måste väl dom göra av all snön som plogas bort från vägarna. Men man kan undra hur länge de kommer att ligga där innan de försvinner. Men om det börjar regna (tjoho!) så kanske det går rätt fort.
Tur dom var här och skottade...
Bloggträff på stan idag! Soffie här har jag ju träffat förut, men Ninni och Monica var med också, jättekul att träffa människorna bakom en blogg...Alla gillar vi att resa, och det var kul att få höra lite om andras upplevelser på olika ställen. Det här var inte sista gången som vi sågs hoppas jag!

Innan dess hade jag tänkt ta blodtrycket på Apoteket, jag är lite yr då och då och ville se om mitt blodtryck är ovanligt lågt. Det visade sig att det var en MASKIN som skulle mäta blodtrycket..hmm..stoppa in armen i en mekanisk blodtrycksmanchett. Mja..jag med min klaustrofobi, "tänk om strömmen går, då är jag fast med armen i den där"... Jag satt där och kände att blodtrycket ökade rätt bra...ingen ide att ta det då. "Det är ingen som har fastnat hittills" sa personalen. Nänä, men jag kanske blir den första, sa jag, tog på mig jackan och gick...haha! Jag får nog gå till vc och blodtrycka mig med en vanlig manchett... :) 

7 kommentarer:

mimmi sa...

Men va roligt att ni fick träffas så :D och att ni kom ner alla oskadade utan att ramla eller halka omkull ;)
Ha ha .. ja det är inte lätt när man skall ta blodtryck nu för tiden ... jag hade nog gjort precis samma sak som du :)
kram

soffie sa...

jisses hur jag ser ut men haha det är väl så jag helt enkelt ser ut,
Å guu va trevligt detta får vi göra om,
Nellie har ställt den fina tårtan men hon tycker det är en hatt på sin finhylla,hon lekte med den med barbisarna å hade den som hatt till dem=)
Å fy vilken läskig maskin,
föredrar de vanliga manchetterna jag med,
tjohopp

Monica sa...

Jätte trevligt att få träffas i verkliga livet. Vi bor ju i samma stad så jag hoppas vi kommer ses fler gånger.

Ha en fin dag i solen.
Kram

Junitjej sa...

Vad kul att träffa andra bloggare!!

AnnaKK sa...

Verkar som om din stad är ett riktigt tillhåll för bloggare!? Skoj att ni kan träffas då och då. :-)

Blodtrycket i en maskin...? Jag hade nog också hoppat över det... Hm!

soffie sa...

har nu varit inne å läst den bloggen du tipsade om,och jag inser att jag ska aldrig mer gnälla på vädret,usch så tragiskt,
kram

mammakero sa...

Skottår och elda för kråkorna/kajorna! HAHAHA!! Du är så härligt finurlig!Fina bilder och jag håller med dej, när ska det bli vår och sommar i år med all denna snö? Suck!