05 februari 2010

Jag går på promenaden...

En promenad i Stadsträdgården var länge sen, tänkte jag och gick dit för att kolla läget. Det var vackert med mycket snö (ja, ja, vad hade jag väntat mig...) och lite fåglar som hade frön att äta. Jag stod och smög på dom en stund och några lyckades fastna i min kamera!  
Snö- och isröjning är det gott om i stan!
Snart är det vår, iaf om man ska tro på de här knopparna..

6 kommentarer:

mimmi sa...

Det blev ju jätte bra bilder från din tur i stan :) men den första ..den blir min favorit .. va tufft med den "mössa " på :) får se hur det blir i morgon ..om det blir en stads tur eller om det bara blir en promenad här uppe :)
kram

Unknown sa...

Flotte bilder og godt beskrevet med tekst. "En bra dag på jobbet.." var godt observert av fotografen!

Takk for kommentarer hos meg. Du ser jeg holder meg til blomster i varme strøk. For meg er det den beste måten å komme gjennom vinteren.

God helg til deg!

Yvonne sa...

Hihi, jag såg inte vad det stod på skylten förrän jag kom hem och förstorade upp bilden lite. Tänkte att jag ville ha en bild på snöröjaren bara! :D

I målartagen sa...

Vilken snömössa lyktstolpen paraderar i, riktigt tjusigt!
Denna isvinter går till historien som en vargavinter..........brrr.
Jag har tänkte efter och hellre kokar jag ihjäl än djupfryses långsamt.....

AnnaKK sa...

Nu blev jag också sugen på att gå på fotopromenad! :-) Har väntat länge på att det ska bli en solig dag med tillfälle att åka iväg till en stad och försöka fånga gatulivet på bild. Men idag är det så mulet och jag är nog för trött för en sådan utflykt - just nu iallafall! Men man vet aldrig vad som tar på i eftermiddag. :-)

Hoppas att DU "har en bra dag" idag!! :-)

Anonym sa...

Vilka härliga bilder...kul med skylten!

Ha en fin lördag...kramen Ninni