16 februari 2010

Tisdagstema/Sol

Att sitta och titta på när solen sänker sig i havet vid horisonten slutar aldrig att fascinera mig...Det tar bara nån minut och så är den borta! (Nej, inte borta..men ur syn) Då förstår man hur fort jorden snurrar egentligen. HÄR finns fler varianter på temat!

Idag är det ju fettisdagen, men ingen semla för mig idag...har blivit lovad en hembakt liten en i morgon...

Snöar gör det här idag också! Som om det inte var nog med snö...Det satt en domherre högst upp i den frostiga björken förut, den var en riktig färgklick med sitt röda bröst mot det frostvita..

6 kommentarer:

Snart tidslös.... sa...

Din färgklick var superläcker!
Ja, jorden snurrar fort och tiden
går fortare ju äldre man blir. Nyss var det morgon.........snart sjunker solen. Hur kan denna förändrade tidsuppfattning förklaras för i universums icke rumsliga tid rullar det ju på som om tiden inte fanns och det gör den ju heller inte ur ett annat perspektiv att se....Vill gärna få ett uppmuntrande svar!

AnnaKK sa...

Aha, du hittade sol så du kunde vara med i Tisdagstema! Härligt!!! :-) Håller med om att solnedgångar är fascinerande - fast med vilken hastighet jorden snurrar föredrar jag att inte tänka på, för jag hör till dem som lätt blir åksjuk av karuseller och så där... <:-) Förövrigt så är den där lilla stunden det tar för solen att gå ner så oerhört avkopplande, ifall man har möjligheten att stå på/sitta vid en strand och uppleva den. Nuet är verkligen nu (och mycket nu!!) just den stunden. :-)

Kanske har jag både snö och isbitar i öronen, för nån talgoxsång hör jag då inte...?

Och ingen semla blir det här heller idag - tror jag iallafall inte!?

Ha det fint!!! :-)

mammakero sa...

Att sitta vid ett stort vatten och se solen dala och försvinna, är verkligen att sitta på första parkett! Så vackert och fridfullt!
Semla fick jag på jobbet idag! Mums!

soffie sa...

mmm va härliga bilder,vi sticker tillbaka till Gran canaria va?
Ha en goo kväll

Anonym sa...

Ja havet är det nåt speciellt med...i Like!
Jag har mängder med solnedgångar från våra resor!

Nix ingen semla här heller det får bli en annan dag!

Ha det gott..kramen
Skulle du hänga med på tisdag??? Vore skitkul, kramen Ninni

mimmi sa...

Du hittade också en sol ser jag :) Fina vilsamma bilder :)
Jaså du såg Domherren idag .. ja de är så fina när de sitter där och det röda lyser lång väg ...den kom till mig idag igen :)