07 februari 2010

Hej mitt vinterland!

Jag gick ut en liten promenad idag med, för solen sken och det var "bara" minus 5. Sambon var med så det blev inte mycket fotande, han gillar inte att stå och vänta medan jag letar motiv. Men några snabbilder fick jag! Uppe bland grenarna ligger det nu snöormar och lurar...en del är rätt små, men en del är riktigt bamsiga, och den här såg ut att ha fångat ett byte, men äter dom löv? Ja, kanske det...
Det glittrar ju så fint i gräsets frost, men det är svårt att fånga på bild. Här har jag lagt på en hel del bakljus (?), nej, motljus heter det ju, backlight på engelska...(har bara engelsk variant av Photoscape)
Och så var det ett splitter nytt bananskal idag! Attans också att vi inte kom precis när slängaren slängde det..vi är så nyfikna. Det KAN vara så att det är en Bigfoot som bor här i Bellevueskogen ;) Jag tror att dom gillar bananer! Och tycker om att tjuvåka på timmertåget kanske...ska se om jag kan få ett foto på den nån gång. Eller iaf på ett fotspår efter den...
Söta hästar i hagen...

4 kommentarer:

mimmi sa...

Men det var ju kanon bilder :) den långa ormen gillade jag .. och Visst har vi en Bigfot här jag har fotat hans fotspår utan för min altan dörr .det var en jätte stor fot..han var tydligen här och hälsa på förre året :) Den sista bilden ..den var ju så himla gullig :)
kram

Pialotta sa...

Snöorma;-) Ja du de ser man lite varstans nu;-)
Underbar dag du hade i alla fall.. min man är lika som din, men det struntar jag i.. då får han väl sätta sig i bilen så länge;-)
Glitter på fotona.. gillar:-)
Ha de gott/P-L

AnnaKK sa...

Hejsan!

Tack för grattis och cyber-blomma! :-D

Återstår väl snart bara att du får lägga dej i bakhåll och övervaka vad som faktiskt händer på bananskalsavstjälpningsplatsen! (Uj, vilket långt ord!). 8-)

Anonym sa...

Kan det vara så att det är föraren av timmertåget som är så inrutad att han äter en banan på samma ställe ???

/bror