14 februari 2010

Ice Age 2...

Ja, här är jag nog nånting på spåret ;) Det är spår överallt på isen, en del mänskliga och en del djuriska. Fast hjärtat där tror jag inte att det är nån räv som har ritat...
Istider! Stora isblock var väldigt tjusiga och det lyste snyggt igenom dom, lite svårt att fånga på bild, bara.
Och så var det ingen ide att fota för länge... ;)
Men jag gick inte alltid i andras fotspår...
Nu är det många nya hus klara ute på Zakrisdalsudden. En del har redan börjat flytta in så smått tror jag. Mycket folk var det där iaf, som satt och fikade på sina (?) altaner...kanske man kunde ha lånat en om man hade haft kaffe med sig...Men en del hus står riktigt nära varandra, medan andra har väldigt bra läge med kvällssol över Vänerviken!

5 kommentarer:

mimmi sa...

Vilken underbar promenad du har varit på :D och vilka bilder :) de var underbara och så gott med lite riktiga soliga ....nästan ... men bara nästan .. vår bilder ;)
Jag har precis kommit in från min promenad ..men då jag vet att min man är precis som din .. så gick jag utan honom och gick ensam ..nja ensam .. jag hade ju båda mina kameror med mig :)
kram

Pialotta sa...

Mannen min är inte heller så road av våra promenader, speciellt när jag alltid har kameran i fickan.. stannar och stannar;-)
Du fick i alla fall en härlig promenad tillsammans med både man och din kamera.. finfina, vita bilder:-) Kaffe, det ska man ju alltid ha med sig eller.. du föredrar te du kanske?

soffie sa...

å vilken vacker promenad du gjort,
men du tänk vilka priser å så sitter husen så himla tätt,men visst är det fina hus,
ha en goo ny vecka å kolla upp den 23e om du känner för att fika då,

AnnaKK sa...

Vilket toppenfint väder ni var ute och promenixade i då! :-) Sånt vill ju jag också ha - gärna varje dag!!! :-D

Men riktigt så mycket snö är däremot inte nödvändigt... Maken skyfflade bort den som låg på golvet på vår balkong igår, och mätte djupet först. 30 cm... Fast jag tror det är något mer nere på marken. Men det har iallafall sjunkit ihop en hel del sedan senaste större snöfallet som var i fredagskväll-lördagmiddag.

Fina foton du bjuder på, ska jag så klart också säga!!! :-)

mammakero sa...

Underbara snöbilder av en vintersolig snöpromenad! Jag är glad över att du stannade och fotograferade så jag fick vara med!