07 juni 2011

Blåmesen...

 ...har ett snärj nu med att mata ungar. Först fånga larver.
 Sen kolla sig omkring noga så inga skator sitter på lur!
 Och sen in med maten! Det går snabbt att mata de hungriga små. Snart borde de hoppa ut ur boet tycker jag..
 Här är det lite högljutt...
Medans tornseglarna seglar på...

Idag är det varmt igen. Och jag trivs! Jag har väntat på åskan hela kvällen, men jag tror inte det blir någon faktiskt! 

7 kommentarer:

Mimmi sa...

Så härliga bilder som blir extra med dina pratbubblor i .. jag älskar att läsa vad de säger ;)
Jag har också njutit idag :)

Maria Thorbjörnsson sa...

Full rulle i holken här med..och nog small det i natt alltid när Thor kom på besök..så du ser på fotboll..jaja då läser du väl senare..fnissfniss..ha det..Maria

mammakero sa...

Dina fågelbilder är fantastiska! Älskar dina pratbubblebilder (jag tror jag sagt det förr...)
Här kom tillslut åska och ösregn. Det höll säkert på i över en timme. Min första dag på jobbet är över och det känns verkligen i hela kroppen.

soffie sa...

idag när jag hämtade Nellie hos mina föräldrar så kom en talgoxe å ville ha ost så jag sprang in å hämta lite å vips så tog den från min hand,ifjol hade de tre olika talgoxar som tog ost från handen men i år hade vi gett upp men så kom den idag så himla gulligt:)
jättefina bilder,

AnnaKK sa...

Åskan drog vid sidan om här - eller vart den nu tog vägen sen igårkväll. Lugnast så! :-) Men några regnstänk har det iallafall kommit i natt, och de var säkert mycket välbehövliga.

Ja, några flitigare matare än blåmesarna finns väl knappt!? Man kan ju tro att det snarare är åtta föräldrar än bara två, med tanke på hur ofta de är i boet och lämnar mat till de små!? :-)

Klart man inte fick missa fotbollsmatchen igår - till och med jag blev jätteimpad av Zlatan!!! :-D

♥ Carina ♥ sa...

Jag har sovit bort hela dagen eftersom jag jobbar natt men när jag klev upp möttes jag av värsta sommarvärmen... härligt!!

AnnaKK sa...

Har knappt hunnit kolla vad det har varit för väder idag! ;-) Men jag skulle nog ha märkt om det åskat och regnat, så det vågar jag med bestämdhet säga att det INTE har gjort. Däremot funderar jag faktiskt på om himlen HAR varit blå idag!? Eventuellt har den varit mer åt det grå hållet, fast inte med tjockare moln än att solen ändå har skinit igenom!? 8-)