28 juni 2011

Värmeböljan närmar sig...

Äntligen kommer det in lite varm luft över Sverige! Undrar bara när man hör den första som gnäller över att det "är så kvalmigt och varmt"...? Inte blir det jag i alla fall! Tjoho!

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det blir nog jag... <:-I Massa värme i kombination med en förkylning är kasst. :-( Värme, förkylning och jobb väntar mej närmast, och det blir förmodligen lätt plågsamt. Borde stigit upp flera timmar tidigare och tagit jobbpasset innan sju typ, men jag orkade inte. Så jag får väl skylla mej själv - men det är lättare att skylla på värmen! ;-)

Njut av din dag!! :-D

Anonym sa...

Värmen har redan kommit. Och har firat den i tunn gul sommarklänning läsande bok utanför lilla släktstugan i Dalsland. Med två vovvar vid mina fötter, maken putsande stugans dörrar och lilla mor halvsovande i en stol.

i stora drag sa...

Här blev det jättevarmt i söndags och har varit det även måndag, tisdag och idag! *suck*
*hi hi* Nej då, det är så skönt, om man bara fick vara ute hela tiden!
Fint litet collage på daglilja, iris och löjtnantshjärta!
/Pia

Ninni sa...

Har redan hört gnäll..Morr=(

Jag äääääälskar det..men det vet du ju redan!

Kram

♥ Carina ♥ sa...

Över mina läppar kommer inget gnäll om värmen.
Jag fryser oftast så jag älskar denna värme :)
Kram

Mimmi sa...

Pass på att njut .. för den är snart borta igen... det är korta glimtar vi får av sommaren här .. så då gäller det att ta vara på de små stundar ... om man kan .. för det är tyvärr inte alla som kan det .. få njuta av en varm och solig dag .då de är instängt på jobbet .Härliga bilder har du lagt upp :)