01 september 2011

Angry birds...

...finns det ett dataspel som heter. Det stämmer i verkligheten ibland också: 
Men oftast är de snälla:


För övrigt grejar jag med att försöka få ihop ett körkortsfoto (på mig själv). Det ska gå att ta ett eget och skicka in. Det var då jag skulle behövt den där fjärrutlösaren, nu fick jag försöka sitta framför kameran med den längsta sleven jag hade, luta mig bakåt och försöka trycka på avtryckaren. Inte konstigt att jag ser frustrerad ut på fotona :P (Nej, jag visar inget här. Än.)

Är det någon som gjort ett eget nån gång. 14-17 mm mellan ögon och hakspets..hm..i verkligheten? Nej, på fotot var det visst ;) 

Eftersom sambon och en kamera inte är kompatibla så får jag nog hitta nån annan som kan ta en bild på mig...För jag tror inte Vägverket godkänner den här:
Eller kanske...

5 kommentarer:

Lambergsfrua sa...

Det foto borde bli godkänt tycker jag bara för att du ser så glad och pigg ut =D Jag visste inte att man kan ta eget foto till körkortet. De som tas av fotografen för just körkort är inte mycket att hurra för. Oftast er man ut som en karikatyr av sig själv. Jag förstår inte att en polis skulle kunna känna igen mig på det foto - men som tur är har jag ännu aldrig hamnat i en kontroll.
Soliga kramar!

Mimmi sa...

Det foto borde ju absolut bli godkänt :). fåglarna var nog lite sur över att det inte var mat i skålen utan de var tvungna att äta från en levande mat"skål"
kramizz :)

Morten Pedersen sa...

Litt småkrangling blant småfuglene må til i hverdagen.

♥ Carina ♥ sa...

Haha, trycka av med en slev. Du är ju för rolig!!
Vägverket är ju för kinkig! Det där duger utmärkt tycker jag :)
Kram

mammakero sa...

Hahaha!! Dottern har angry birds på mobilen, det låter helt befängt när jag bara hör ljudet och inte vet vad hon gör!
Häftigt att fånga talgoxen i staketet!
Lycka till med körkortsfotograferingen! En fjärrutlösare är inte dyr, högst en hundralapp! Ta då en trådlös...En bra investering, du gömmer den lätt i handen.