09 september 2011

Två minus ett är ett..

Nu är det ännu ett år sen. Det är fortfarande lika ogripbart, detta att hon inte finns här med mig. Det blir inget kyrkogårdsbesök, för jag blir bara ledsen då. Istället tänker jag gå ut i skogen och prata med henne. Hon gillade att plocka svamp...och att äta den. Jag har rensat alla trattisar från igår och nu ligger de på tork.
 Natten har varit rätt så kall, för två år sedan var det mycket varmare när jag cyklade ner genom folktomma gator till Rosenbad. Sen, i den ljumma septembernatten, en syster mindre, insåg jag att resten av livet bör jag vara aktsam om. Inte alltid så lätt, men jag värderar saker på ett annat sätt nu.

Nu ska vi gå ut i skogen, söstra mi och jag... 

7 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ja, skogen är en bra plats att söka sej till för både det ena och det andra. :-) En slags själsfräde, på nåt vis!?

Kramar!!!

Morten Pedersen sa...

God tur og god fredag.

Lambergsfrua sa...

Jag vet inte vem det är, som du saknar, men eftersom du nämner Rosenbad anar jag, att det kan vara en älskad förälder. Då är naturen rätt plats för tankar, goda minnen och lugn och ro i själen.
Varma kramar!

Söderdag sa...

Åren går för fort, det var ju inte längesedan vi sågs sista sommaren, burken med måsen på står på min kryddhylla med te i.
Häromdagen tänkte jag på henne och så pratade jag lite med måsen om att jag önskar att allt är väl därborta på andra sidan stranden.
Varma tankar går till din syster Siw idag för denna dag lämnade hon det vi kallar livet.

Resten av våra dagar bör vi vara rädda om som du skriver, ha det gott på Bellevue och jag ser med spänning framemot dina nya foton som naturligtvis i vanlig ordning är riktigt proffsiga!

soffie69.blogg.se sa...

så himla svårt att inte ha sina nära och kära hos sig men i minnet finns de kvvar för alltid!!!fina bilder:)

soffie sa...

hmm skumt det va jag där uppe

Mimmi sa...

Skogen är bra .. där kan man få lugn och ro i själen och man kan prata med vem man vill utan att någon tittar konstigt på en.
....
Vet du var vi fick se idag ;) ja ja räven och älgar förstås ..men även Stepphöken .. och jag kan tala om att när vi kom .. stod det en ornitolog .. sen efter ett tag .. var hela vägrenen full med bilar och en massa konstig folk som stod och fotade och tittade i kikare .. ja vi var med där också ;)
kramizz :)