18 januari 2010

Cyklist-javisst!


Sen fanns det lite andra alternativ också, Coffea Baileys (samma pris) fast de var sååå söta :P Irish Coffean var klart bäst. Har man i likör i kaffet behövs det ju inget socker...

Bilden ser ut som om jag låg i poolen och fotade, men det gjorde jag inte. Den är manipulerad i Photoscape med lite pålagd textur (tack AnnaKK!)och lite bling-bling i form av strålar!

Idag har jag cyklat (stön) till stan och besökt AF. Det utmynnade i ett positivt besked om en kurs som börjar den 1:a februari. Det känns positivt iaf. Cykelturen var inte helt lätt att genomföra, det börjar bli moddigt på gatorna nu när det är lite mildare...men hellre det än minus 20!! Och snart ska jag ta upp mina Smithianta-knölar och sätta dom...så de hinner växa sig stora till sommaren! :D

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hei og takk for mange kommentarer. Endelig er jeg tilbake i bloggverden, men 800 bilder fra ferien godt lagret. Ikke alle skal blogges, men jeg har startet med omvisning på hotellet. Synd jeg var reist hjem da dere var i Mogan.

Cafe Baileys besøkte jeg flere ganger i fjor. Riktig søte var alle som jobbet der! Men nyttårsaften i fjor fikk jeg nok av denne cafeen! De tredoblet prisen på alt etter midnatt. Hvordan kan slikt skje? Tror de folk betaler hva som helst slike dager?

Irish Coffee er godt, men Calypso Coffee (med Tia Maria) liker jeg best.

mammakero sa...

Irish coffee är verkligen supergott! Vi brukar minsann fixa sådana hemma ibland!

Ulla sa...

Det var inte så att ni t.om sparade pengar ju mer ni drack *skrattar*

mimmi sa...

Det är ju så himla gott:) och jag kan förstå att ni ville dricka mycket när ni kunde spara så pass mycket pengar på det ;)
bara att hoppas att det inte gav några bi verkningar dagen efter :)
kram

soffie sa...

jag gillar ju inte kaffe så tyvärr måste jag säga att den drinken inte går hem hos mej,men gubben han gillar den,undrar om man kan kombinera det priset å lirka till sig en annan drink istället,fniss annars får vi väl ta två sorter då;O)
Ska vi kolla om det kan bli en tipspromenix på söndag eller lördag?
kramen har du nån bra bok ?