28 januari 2010

Fågelspaning!

Idag var jag och hälsade på MIMMI och fick lite Gevaliakaffe (trots att mitt besök var väntat ;) Hon har ju en sån bra fågelspaningslägenhet där man kan stå gömd bakom en krukväxt och spana på de små liven som intet ont anande äter frön och sitter och solar sig, utan att veta att det står en fågelpaparazzi och fotar för glatta livet! Hon lärde mig också ett och annat om Internet i allmänhet och Blogspot i synnerhet. Det finns nåt som heter uppdatera tydligen ;) och det har jag nu gjort med Blogspot-Blogger. Därför kanske detta inlägg ser konstigt ut, jag har hållit på att flytta fågelfotona fram och tillbaka, och texten också. Den hamnar inte riktigt där jag vill ha den...men jag får väl träna. Eller bjuda hit Mimmi på kaffe och kaka... :D Hon är nog inte svårbedd...

Vackra Hoya Bella, som blommar nu!

5 kommentarer:

Pippipip sa...

Kvitter, kvitter! Visst är grönfiken tjusig, jättesööööööt.
Hoyan ser ut att vara av glas......urtjusig!
Den vill jag gärna få! Tack på förhand. ;-)

mimmi sa...

Du fick några bilder ser jag ;) och nej .. jag är inte svårbedd:D
tack för idag och tack för din kaka och ditt hembakat bröd som blev en favorit här hemma :D En halv timme efter du hade åkt kom Domherren hit och åt :) Sen kom det en liten flock med Sidensvansar också :) jag trodde de var flugit bort ..men tydligen inte.
kram :)

Amanda sa...

Blomman är ju nästan overkligt vacker. Utomjordiskt. En rymdblomma från Venus. Av socker och glas.

AnnaKK sa...

Go´dagens!

Jag petade med kodning osv i min nya blogg.se-blogg igår tills jag knappt inte längre visste vad jag varken gjorde eller hade gjort! Gillar inte riktigt att mickla med sånt jag inte begriper och enbart med hjälp av mer eller mindre luddiga beskrivningar jag hittar på nätet - men ibland måste man ju för att det ska bli som man vill ha det! :-)

En flock fåglar i buskarna och en flock fågelpaparazzis bakom gardinerna... Nån borde ta kort på hela spektaklet!?! :-D

Ha en härlig fredag!

Ulla sa...

Ja, den där Mimmi verkar ha ett toppen-läge-fågel-fönster. Ni har båda så härliga bilder av fåglar. Ha en go lördag!