03 januari 2010

Titta det blommar!


Nämen titta! Mina pelargoner vägrar att inse att det är vinter! Rangliga och taniga står de där i mitt köksfönster och tittar ut över ett snövitt landskap. Antagligen känner de sig lika händelsefattiga i anden som jag själv (deras matte) och bestämmer sig för att göra revolt mot vintern och blomma. Pelargonerna, alltså, inte jag. Jag är trött och ohågsen och har inte ens lust att läsa...Nu är det en hel vecka sen jag var ute sist, det lockar inte när det är så kallt. Jag stannar inne och pratar med mina blommor...jag tror jag får medhåll av dom när jag beklagar mig ;)

Gräddfärgade Mårbackapelargoner! Kanske man borde nypa bort de här blommorna för att spara på deras energi...men nej, de får vara kvar när de gjort sig sånt stort besvär!

Mmmm...som en fluffig gräddbakelse ser den ut, med lite jordgubbssylt i mitten!
Och en lite mer omgjord bild...har "backlightat" den en hel del, då får objekten som en gloria runt sig!

7 kommentarer:

soffie sa...

men wow va häftigt,hade du dem ute länge på balkongen?
å va vackra de är,
Hmm nedräkning nu eller?
har du laddat upp med böcker inför resan?
jag har precis läst Flicka med pärlörhänge har massor av bra pocket om du vill komma å kolla ?
Å dottern ville inte läsa Hypnositören nu så den finns med,
kramen

mimmi sa...

Vilka otroliga vackra blommor du har :) eller så har du fotat dom för bra ;)
Jag har inte varit ute på någon promenad idag ..men i morgon skall jag ut ..det har jag gett mig tusan på ..även det det skulle bli full snöstorm.
hoppas du mår lite bättre nu
kram :)

AnnaKK sa...

Nä, inte kan man väl vara så grym att man nyper bort blommor från dem!? Bra mycket trevligare att glädjas åt dem istället - så fina!!! :-)

Det där elsystemet ja... Det var nog lite för mycket klipp och knips som gjorde att det tog sån tid att få fart på det igen!? ;-)

Nu är det väl si så där sjuttiåtta andra saker som inte heller är okej, om nu den där farkosten nånsin ska gå att tävla i folkrace med... Men bara motorn går så finns det ju hopp iallafall! Och det gör den alltså - och hjulen snurrar om än inte så fort. :-D

Monica sa...

Oj så fina blommor du har!!

Tack för titten hos mig. Hoppas ni får det kanon i solen och det hoppas jag att vi får också... räknar ner nu och längtar.

AnnaKK sa...

Ja, okej då... För DIN SKULL ska jag gilla 13-dagen iallafall lite grann! ;-) Är du i full fart med att packa nu, kanske!? Hoppas förkylningen är borta - eller i varje fall stannar kvar hemma när du/ni åker! :-)

mimmi sa...

Det var väldigt så länge det blommade hos dig ;)

Pialotta sa...

Pellisar nu.. vad har du fodrat dessa med mån tro??
Underbara, men vid denna årstiden.. tror jag väntar en stund, säger Pia o rynkar på näsan åt Lotta som inte håller med;-)