28 juni 2010

Hej sommar!

Fyra (fast här syns bara två) kråkungar kan nog driva vem som helst från vettet! :D
Jag tror nog att den här lilla krabaten räknade bland kronbladen på prästkragen!
Men var är älsklingen? Bortflugen till en annan blomma kanske? Inte vet jag om skalbaggar är så trogna av sig...? Bättre lycka nästa gång!
En humla! Fast vänta lite nu...det är ju ingen riktig..utan en gammal kapsyl. Undrar vad det har varit i den flaskan som den har suttit på? Någon som vet? Nektar? ;)
Öl görs ju av malt och...ja, just det, HUMLe. Så måste det vara. Öl alltså. Söt kapsyl i alla fall!
Plockat lite smultron har jag gjort..
Idag har det varit rätt skönt, 22,2 grader stod det på termometern i skuggan. Det får gärna bli liiiiite varmare för min del, så där så det är skönt att komma in i skuggan. Eller i en affär. Det är annars en pärs för mig på sommaren, att handla mjölk.. särskilt i stora affärer som har ett stort kylrum där man måste gå in! Huu....jag springer igenom det fort då!

2 kommentarer:

AnnaKK sa...

Här har det varit lite varmare... Åtminstone 25 grader. :-) Inomhus var det 26-27, men jag har nog lyckats vädra ut det värsta nu... Fast samtidigt tänt en brasa i kaminen nere i källaren (gillestugan)! ;-) Det blir så fuktigt där nere om man inte eldar regelbundet (iallafall varannan dag) även på sommaren...

Hoppas att skalbaggen hittade sin älskling sen! :-D

AnnaKK sa...

Hur har du det med tempen idag då!? :-)

Här är det redan en bra bit över 20... Tyckte jag såg nåt om "rekordvärme" på kvällstidningslöpsedlarna igår - kan det verkligen ha legat nåt i det!? 8-X