19 juni 2010

Leve republiken!

Hehe...jag ska då inte kolla på nåt bröllop i dag!
Grönt är skönt! Vackert som en tavla...Dukning pågår i Stadsträdgården, det är ett äldreboende precis bredvid, antagligen är det de som ska få en kaffestund i det gröna...
Vatten, stan e full av vatten...det är MYCKET vatten i Klarälven nu. Det har regnat uppåt nånstans och då blir det så här.
Pärlsockerkakor från Bevemyrs matblogg, en fantastisk blogg med god mat och vackra bilder! Kakorna var enkla att göra och blev jättegoda!
Kunde inte låta bli att inhandla den här Tshirten till sambon...den passar ju honom som hand i handske! :D

Få se vad man hittar på idag, vädret är ju inte så lockande, 12 grader och lite mulet/soligt/regnigt. Men jag kan ju inte vara inne hela dagen, så nåt blir det väl...Ska jag titta på TV så blir det fotboll, inte bröllop...

8 kommentarer:

AnnaKK sa...

Go´morron!

Jag har inte kollat än vilka VM-matcher det bjuds på idag - men helt klart blir det såna istället för kungligt bröllop! :-)

Var det inte du som skulle på hundtävlingar idag, förresten!? ;-) I brist på jyckar i Malmö igår sätter jag ju nu mitt hopp till dej på den fronten! :-D

Anonym sa...

Fotbollen skiter jag i..hihi.

Brölopet är helt hysteriskt men jag ska nog kika lite på vigseln, måste ju se om dom är vackra.

Ha en skön dag..kramen Ninni

soffie sa...

vi ska ge oss ut på fisketur så det blir nog inget bröllop för mej heller får väl se dem på nån repris sen.
Mums va goda dina kakor va
7rätt det va ju inte så illa när det va svårt idag på tipsisen,
tjohej

mimmi sa...

Det blir absolut inget bröllop för mig på tv idag heller .. jisses .. vilket otroligt fjanteri och för att inte tala om vad allt detta kostar .. som vi får betala.
Här blir det precis som vanligt ... antagligen segerstad igen ikväll .. nu lockar de med nybakade buller och vem kan tacka nej till sånt ;)
Igår håll vi på att krocka med en kviga där ..men istället stannade hon och ställde sig och tittade på oss en stund :)

AnnaKK sa...

Lyckades du avhålla dej från bröllopet??? 8-)

Här blev nyfikenheten till slut så stor så jag bara var tvungen att kika litegrann! ;-) Som Mimmi säger här ovan: Har man nu varit med och betalat kalaset, ska man väl ändå se till att få en liten del tillbaka!?! :-D Och de var faktiskt väldigt söta där de stod i kyrkan och fumlade med ringarna... :-)

Anonym sa...

HIPP HURRA!

* * * v v v v
¨ ¨ ¨ ¨
^ ^ - -
. . . .
I I
U o

Gissa vilka?

bärna sa...

Ha ha datorn tog bort mina telningar, är den monarkifientlig?

Anonym sa...

Hej republikan!

Jag såg faktiskt några minuter på bröllopet. Bröloppet? Svårt att stava. Som galopp eller gallopp eller gallop. Visst var de vackra - brudparet - men alla dessa gäster i sina skrudar. Man mår lite illa av all flärd, fjäsket, uppvisningar, plymförsedda soldater. Kanske dags att avsluta detta? Tror inte att Victorias barn blir kung eller drottning. Kram/Kaj