06 juni 2010

Hjärnsläpp eller?

Idag var det kontrollsläpp! 25 nya kontroller släpptes av Friska Karlstad och gissa vilka som var på plats..jo, jag och Soffie naturligtvis! ;) Vi kastade oss glatt ut i spenaten och hittade en massa nya! OS-medaljören Anders Olsson var också där för att visa att det gick att ta sig till många kontroller även om man inte kan ta sig fram i lingonriset i skogen. Många av kontrollerna ligger ju utmed gång- och cykelbanor och där kan man ju åka med rullstolar eller annat. Kul är det hela i alla fall... ;)

Hjärnsläpp? Nej, kontrollsläpp!
Här har jag lyckats klättra upp i ett träd som var utformat för att sitta i! Inte blir man smidigare med åren precis :P Men det gick! (fast detta var förra året..hm..kan jag i år tro?) 

Nationaldagen firades som vanligt...inte. Sambon och jag åkte till Mariebergsskogen för att gå tipspromenad och jag hade lyckats förtränga att det skulle firas där också..Herregud, en sån massa människor det var där! Jag får mer och mer aversioner mot stora folksamlingar ju äldre jag blir. Och där är jag inte ensam har jag fått höra. :)

Men tipspromenaden gick bra! 9 rätt var, temat var "gul och blå" och det var inte 70-talsjeansen det syftades på, utan gula och blå företeelser i naturen. Och solen lyste över alltihop!

6 kommentarer:

klumpeduns sa...

Aha, en älva i trädet.....;-)
smidig som en katt, mjau!

Maria Thorbjörnsson sa...

Att krypa upp i ett träd e ett minne blott..glad om jag kommer upp och ned från en stol..och att dra sej undan det stora folkhavet har jag gjort för tack o lov för lugnet på landet..men ok ibland kan det faktiskt va skoj att se folk..fniss fniss..Maria

mimmi sa...

Det var inte dåligt att du kom upp i trädet i alla fall .. det är nog mer än vad jag kunde hoppas på om jag skulle testa ..även om det skulle ha testat för ett år sedan :)

AnnaKK sa...

Här undveks också nationaldagsfirandet igår - fast det var ju egentligen bara till att hålla sej hemma, så var den saken biff!

Ikväll har jag roat mej med att torka vatten från källargolvet... Tydligen klarade inte vårt avlopp en sån stor folksamling som det var här i fredagskväll... <:-I Det gurglade oroväckande i rören redan sent igårkväll, men tills i morse hade jag förträngt det och körde glatt tre maskiner tvätt under dagens gång. Den sista var uppenbarligen en för mycket...

Men nu har maken varit i brunnen och mixtrat lite (URK!!!), så nu ska det nog inte vara stopp på ett tag igen. Får man hoppas!!!

Trevlig kväll! :-)

Ulla sa...

Jag brukar säga att jag är "vig som ett kylskåp" *skrattar*

soffie sa...

härlig bild på dej i trädet,
å duktiga du som kom iväg på tipsis med jag låg å latade mej i solstolen jag:)