24 juli 2011

Barnvakt!

Att vara barnvakt är både roligt...och jobbigt. Jag blir så himla trött i mitt huvud av ljuden av de små barnen. Men det är ju så barn är, de har impulsiva ljud för sig och så. Men jobba på något ställe där det finns mindre barn i närheten, det skulle jag inte kunna. 
Katter låter inte lika mycket! 
"Vrrooom!" Nu har jag sett filmerna om Blixten McQueen, racingbilen, ett antal gånger. 

Och nu hoppas jag det slutar att regna! Antagligen har fläkten på taket här stannat av, för det är en ovanligt fuktig luft i badrummet...ingenting torkar! Det var åska härom natten, det kan vara därför! 

Nu ska jag försöka sova lite ;) Jag har inte sovit många timmar inatt, det har däremot barnen och katterna gjort. Och hunden. Och alla bilarna ;)

4 kommentarer:

mammakero sa...

Hahaha!! Barnen, katterna, hundarna och alla bilarna har sovit gott! Men inte du... Här ger sej inte huvudvärken, så jag gissar att det KAN ha något att göra med åskvädren som ligger och lurar i perferin...
Ja, du skulle höra vår "fantastiska" svengelska! Det går snart inte att tala riktig engelska efter detta! Eller vad tycker du om "It isn't the fart who kills, it's the smell! (svengelsk översättning av NTF's fartbegränsnings slogan. Det är inte farten som dödar det är smällen...)

Morten Pedersen sa...

Ja det kan fort bli mange lyder av unger og dyr sammen. Sov vel.

soffie sa...

men du fixade det:)duktig du är:)

AnnaKK sa...

Har du vaknat än??? ;-)