21 juli 2011

Det var dans borti vägen..

Nej, inte borti vägen på lördagsnatta som Gustaf Fröding skrev, utan borti torget mitt på dagen här i stan! Det är ungdomar som har det som sommarpraktik och föreställningen heter Contryfusion och det är latinamerikanska rytmer som ljuder över torget... 
 "Nu ska vi tvätta kläder.."
 "och håååret..."
 "nu torkar vi våra kläder..."
 Men en karl har ju naturligtvis med sig en tvättmaskin!
 Centrifugeringen stod han för själv...uuuu...vad han snurrade! 
 Och den sista dansen sprang de och hämtade "frivilliga" från publiken! 
Mannen här ser dock lite konfunderad ut vad det är för tokigheter ungdomarna hittar på! Men det är roligt när det händer sånt här i stan, det är mycket folk som står och tittar på. 

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Sämre sommarjobb än det där kan ju ungdomarna ha! Vad KUL - och svängigt - det verkar!! :-D Och inte minst är det ju roligt för fotointresserade när det bjuds på såna motiv!

Jag har gått och filosoferat över ett nytt (och visst!9 objektiv ganska länge, men på en vecka så har ett "behov" bytts till ett helt annat - så nu känns det som att vara tillbaka på ruta ett igen ang den saken! <:-) Å andra sidan är väl det bara bra, så får jag chansen att lära mej om helt andra objektiv som jag hittills aldrig nånsin funderat på att skaffa mej.

Sen skulle det ju vara himla najs med ett hus som klarar höga ISO:n, men så länge de befintliga funkar så bra som de faktiskt gör så blir det inget nytt sånt...

För ett par timmar sen såg jag förresten ett antal tusenlappar (nästan) flyga iväg! 8-X Det blev hux-flux världens oljud från tvättmaskinen, men tack och lov var det inte så farligt som det lät! Det var en spik (va´ fasen gjorde den i maskinen, kan man ju fråga sej!) som hade lyckats krypa igenom ett av alla hålen i trumman. Och där på andra sidan häktade den tydligen tag i nånting annat som tillsammans orsakade trögt snurr och oväsen... Som väl var gick det ganska lätt att få tag om spikhuvudet och dra tillbaka den in i trumman igen - och sedan förpassa den till "skrotinsamlingen". :-)

Rudbeckian har blivit fotad idag också - kommer kanske på bloggen endera dagen! Jättefin!!!

soffie sa...

men å va trevligt sommarjobb,förra sommarjobbet Jennifer hade så gjorde hon å några till ungdomar en tidning,himla kul:)
hejhopp

Peters bildmagi sa...

Vilket kul sommarjobb och vilka fina bilder du levererar från dansen....Kul!