01 april 2010

Pås-kris?

"Meteorologen är en luring, en riktig luring, meteorologen är en luring och det är vi allihop! Han ritar ut en sol över platsen där du bor, nästa dag står regnet över dina skor! Han bara luras..." sjöng Stefan Demert, och det hade han rätt i! Min väderprognos här till höger visade igår en stor sol som skulle skina över Karlstad, nu visar den +2 och regn. OCH SÅ SNÖAR DET! Visserligen väldigt blaskig snö...men ändå, suck. Jag längtar så himla mycket efter vår nu. Jag tycker om aprils torra relativa värme, med gult gräs över gärden och vitsippsknoppar mellan björkar och aspar.

Det är ju första april idag och Värmlands Folkblad har en nyhet som "tyvärr" nog är ett aprilskämt. Jag hade gillat om det var på riktigt! Och på lokaltv i morse så pratade de om att snötippen skulle bli en glaciär och ville ha in namnförslag. Jag gick nog på det, för det är först nu jag kom på att det kanske var ett aprilskämt...i alla fall hoppas jag innerligt det, jag satt och tänkte att den där glaciären kyler nog ner min lilla stad ordentligt :D
Liten påskkyckling! Gammal som gatan. Vet tyvärr inte hur gammal...min mamma brukade skriva årtal under saker, men denna har hon missat..
Tittut!
En annan gammal kyckling av choklad! Med cellofanet kvar. Och den står det 1956 i botten på...
Tänk att jag under alla dessa år lyckats låta bli att äta upp den!

1 kommentar:

AnnaKK sa...

Jag lyckades inte ens spara godiset jag köpte för ett par dagar sen - utan fick köpa nytt idag! X-(~