31 mars 2010

Nu vill jag ha vår!

En liten katt lurade i vassen här...när jag kom så stod den och prövade med tassen på isen, haha! Men innan jag hann bromsa cykeln och få av vantar och upp med kameran så hade den ju gått iväg lite, men det syntes att den längtade efter att få sätta tänderna i en ankstek. Men det kan den nog bara drömma om...får vi hoppas!
Ingen (s)ko på isen så länge rumpan är i land lyder ett gammalt ordspråk. Och var denna skos ägarrumpa befinner sig kan man undra. Och HUR den har hamnat där ute? Den har stått där ett tag faktiskt...Men man borde märka om man tappar en sko mitt i vintern. JAG skulle märka det iaf!! :D
Här undrar jag vem som bor i denna kojan..? Det kan inte vara nån stor hund ? Det kanske är en katt...eller en igelkott...eller en...ja, vadå? Matskålar har djuret i alla fall!
Raggarbilarna har börjat komma fram också...men ingen bra registreringsskylt på denna, haha! För säkerhets skull så har ägaren skaffat sig en finare skylt under, det är lite svårt att se vad det står här, men det står: RASREN, m-m..., det är noga med det tydligen, ingen jäkla blandras med Mercadörrar eller nåt...
Och skrakparet från igår igen...nu i svart/vitt. Hanen är ju redan svart och vit...;)

För övrigt är det inte mycket vår här än...+5 grader, blåst och moln. Men det ska ju bli lite soligare i påsk säger "dom" och även min lokala väderprognos här ovan lovar sol iaf i morgon! Få se om jag vågar mig ner på stan och gatufotar lite ;)

4 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Åhhh vad mycket mer vår ni har än det är här !!!
Här ligger isen tjock än så inga fåglar kan simma där...

Ha en GLAD PÅSK vännen !

***
KRAAAM EVA

:)

Maria Thorbjörnsson sa...

Glad Påsk å må så gått...Maria

AnnaKK sa...

Här regnar det rejält nu - nästan så man kan befara en ny översvämning, fast nu finns det iallafall inte nån snö kvar som kan blanda sej med regnvattnet så antagligen är det lugnt. Men det rinner över i takrännan, ser jag! Borde rensas, förstås... <:-)

Så länge skon ligger på det hållet känns det rätt okej. Hade den varit upp och ner hade man ju kunnat fundra på vad som eventuellt fanns längre ner i isen... 8-X

mimmi sa...

så fina bilder :) jag gillar den rasrena bilen .. där är ingen blandning av något ... tydligen ;)
Ja vi får verkligen hoppas att katten inte ger sig ut på isen för en liten and jakt.
Hm jag skulle nog ha märkt om jag hade tappat en sko också . så vist blir man lite fundersam när man ser den stå där helt ensam :)
Jag ser att du också har fått fler bilder på storkraken :) hela min blogg är nog full av dom nu .. ja vad skall man annars lägga upp nu :)