20 maj 2011

Bananer en masse!

Tja, i alla fall två nya skal! Har Bigfoot fått sällskap av en fru B tro? Och så här frampå vårkanten föds det ju en massa ungar ute i naturen..hmm.. kanske det blir ännu fler skal om ett tag!! 
 Yes, we have some bananas!

 En liten söt stuga som ligger bredvid min promenadstig. Det är ingen som bor där...
Men här bor jag! Fast det har varit så himla blåsigt ett tag så det är inget kul att sitta på balkongen. Men jag har fått upp en klätterställning (nej, inte till mig, utan min Törnrosa...) så nu hoppas jag på lite värme så den kan börja skjuta fart! Denna har jag köpt som färdig planta. Jag provade att så frön från förra årets växt, men de tog lååång tid på sig att växa upp. Så det fick bli en sån här färdigodlad i år också! Sommaren är ju som någon har skrivit, kort! 
Jag gillar att sitta på balkongen och titta på Mitt i naturen! Ja, inte tv-programmet, det sitter jag inne i soffan och kollar på, men den äkta naturen! Och luftens akrobater tornseglarna har hittat hit nu och har flyguppvisning i luften ovanför mig! 

4 kommentarer:

södersol sa...

Jaha, nu har bananmystikern kommit ut ur sitt ide...med fru och barn!
Haha!

Den stugan skulle jag gärna vilja få men den är säkert inte till salu för där bor kanske Hans och Gretas möööööööööööööörderska!
Se om det ryker i skorstenen!

Härligt väder, sommaren har återvänt!

Mimmi sa...

Den stugan .. tror du man får hyra den :)
Ja det är inte dåligt det blåser.. vi var vid Kroppkärrssjön idag ..men vi var inte där länge .. för fy tusan ..det var ju full storm och då blev det kallt.
kram :D

AnnaKK sa...

Den där lilla stugan verkar ju precis lagom - och bara att flytta in i!? :-D Jag höll på att få spel här innan när vi (eller maken...) skulle klippa gräset. Herre gud vad alldeles för mycket gräsmatta vi har!!! Vill ha bort-bort-bort den! 8-X Och det som ändå ska vara kvar ska vara LÄTT att klippa - och gärna inte mer än att det hade räckt att ha en handgagare. Jag och motorredskap är en katastrofal kombination... :-( Men så länge maken trivs med såna mojänger så får han väl hållas... Kanske!?

Skulle inte tro att min bloggpaus blir så långvarig - är nog tillbax senast på söndag. :-)

Ha de fint!!

sofife sa...

men guu vilken gullig liten stuga kan man inte kolla om man kan få bo där:)
tackar för en mysig tur idag du är så himla goo med Nellie:)
kram