29 maj 2011

Jag funderar på...

att byta namn på bloggen, är det krångligt? Någon som vet? Fattade inte hur jag tänkte när jag tog yvonneeblogg...krångligt värre :P Jag har ett mycket bättre bloggnamn jag vill ha, men jag vill ju ha kvar bloggen som den är, med arkiv och grejer. 
Så, tips, tack! 
Söt och blöt!
(Det har sina fördelar att bo högst upp under takåsarna, jag får ofta gäster när jag sitter på balkongen!) 

8 kommentarer:

soffie sa...

himla söt var den annars tycker jag Kajor är rätt fula!hmm ingen aning hur man byter namn har tänkt på det jag kallar dej alltid Yvonne då jag skriver om dej i min blogg är det ok tycker du?
gonatt

Mimmi sa...

Jag vet inte om det går att göra det i så fall får man nog göra en ny blogg.
Det är även kul för oss att du bor så .då får även vi se dessa bilder ju :)

Anonym sa...

Tja jag vet inte du kanske kan mejla blogspot??

Kajan är ganska söt när han/hon sitter där lite tufsig=)

Ja var kommer namnet Yvonne ifrån??

Ha en fin dag..kramen Ninni

AnnaKK sa...

Jättefint porträtt på Kaj(an). :-D

Starta upp en ny blogg är jättelätt - och ungefär lika svårt som vad det är lätt (har jag fattat det som iallafall...) är det att byta namn på en redan befintlig blogg. Tyvärr... :-I

Men du kan ju passa på att byta till en ny blogg nu innan månadsskiftet, och så gör du den här gamla (via en länk i ett eget inlägg postat idag eller imorgon) som ett slags arkiv (som alltså hamnar i "maj 2011" - och så kommer första riktiga inlägget på den nya bloggen den 1/6!?

Det var så jag gjorde när jag hattade hit och dit mellan ett par olika bloggar (och bloggnamn!) för ett år sen. :-)

Idag är det äntligen lite sommarväderaktigt här igen! HÄRLIGT!!! :-D

Lambergsfrua sa...

Jag vet inte hur du gör här men på bloggplatsen (jämför "Hemma på VÅR gata...)byter man bara namnet utan att ändra något annat. Det har jag gjort åt en bloggvän, så det bär gå att göra här också.
Kajan är bara för söt!
Soliga kramar,

Mimmi sa...

Hejsan :)
inga nya bilder ser jag..hm...
Jag har haft fullt upp idag .. har köpt en ny mobil och jisses .. jag hade ingen aning om att jag kunde så många svordomar;)

Anonym sa...

Du fick en del tips ser jag. Men synd om något skulle strula och alla gamla inlägg försvinner. Detta med att fråga Googles är svårt - de är inte så lätta att kontakta. Du kanske vill ha ett namn som är lättare att fånga upp på internet? Fast det verkar ju som om många ändå hittar till dig.

mammakero sa...

Som tur är har du fått en del tips. Jag har nämnligen ingen aning, bara att det ofta brukar strula med bilder och gamla inlägg.