01 maj 2011

Gul och blå!

Liten blåmes får tokspel i lönnen! Han/hon var så arg! 
 Gråsparvshonan fattade nada. "Detta är allmän mark" liksom. 
 "Om jag flyger omkring och flaxar ett tag så kanske hon fattar!" 

För övrigt var vi på Café August igår. Tyvärr blåste det alldeles för mycket för att de skulle kunna tända någon brasa...för man vill ju inte att huset och den nyflyttade vedbon/baren ska brinna upp! De tänder brasan på torsdag istället (om vädret tillåter) Vi cyklade hem (jag iförd täckbyxor, tröja, vantar och tjock jacka) och tog ett glas vin! 

Det blåste som sagt något så infernaliskt här i Karlstad i går kväll. Jag vet inte om det var några brasor som tändes? Men det är väl som det brukar vara på Valborg. Blandat väder. Nu ser jag fram emot en lång, varm sommar...  

5 kommentarer:

soffie sa...

tur du smsa så jag slapp dra dit Nellie eftersom det var brasan vi ville se.
Brrr känns som nordanvinden är här .
Nu ska jag å Nellie å leta stolpar hör av dej sen om du vill ut:)
kram

Fröken M sa...

Jag tycker det är bra att de ställer in när det är halv storm ! Varför riskera att tända på bara för att - elda kan man göra en annan dag :)
Här åkte C precis till golfbanan så vi ska gå ut och busa när viggo vilat förmiddag - vi får väl se om vi blöåser bort eller ej :)

kram

mammakero sa...

Vinden rasat över våra nejder, skulle kan kanske sjunga istället! Jag har suttit i veckan och kollat in revirbevakningen i trädgården. Det är fullt upp kan jag säja!

Anonym sa...

Blåste som Fa...dom tände faktiskt brasan i Folkets Park..det bolmade tjock svart rök..blääk.

Vi var inte där, men röken syntes lång väg=)

Usch och fyyy att det ska vara så kallt, ogillas mycket=(

Ha en bra dag..kramen Ninni

Lambergsfrua sa...

Nu har jag suttit här och läst och njutit av dina fina bilder - och skrattat åt träffande pratbubblor. Riktigt roligt =D Tack för en trevlig och kul block!
Kram!