08 januari 2012

The american way is not my way...

Snön ligger vit på taken...fast bara i ett halvcentimetertjockt täcke! Annat var det förra året vid den här tiden:  

Men då hade även ljuset börjat komma tillbaka: 

Igår var vi ute och åt på ett nytt ställe här i stan, Texas Longhorn, en restaurangkedja som har specialiserat sig på grillat kött. Det var inte billigt om man säger så... Jag tog bara en korg med kycklingbitar och nachos. Som jag inte åt upp...jag har svårt för ihopgeggade saker, som nachos med en massa sås på. Jaja...mätt blev jag i alla fall! 

Ljudnivån där var inte så kul för mina öron heller...jag fick ha öronproppar i för att kunna urskilja något av vad mina medätare sa...nä, lugnare ställen vill jag ha när jag ska äta och prata ute! Men nu vet vi det...så nåt mer besök blir det nog inte där.

Inatt har jag sovit som en stock! Det måste bero på fullmånen ;)  

8 kommentarer:

Lambergsfrua sa...

Hög ljudnivå - inte kul! Geggig mat - inte kul. Texas Longhorn restaurang låter faktiskt gott. Jag ser framför mig rejäla köttbitar tillredda på grill serverade med en fräsch sallad. Kanske kyckling inte riktigt är deras grej? Nachos tycker jag inte är särskilt gott - någonstans;)
Ha det gott trots snön vi har fått!
Kramar,

♥ Carina ♥ sa...

Synd att restaurangbesöket inte var så lyckat. Men nu har du ju testat...
Kram

mammakero sa...

Nä, någon högljudd Amerikan är du inte! Biffar är de dock bra på, men som du säjer, man vill ju gärna höra vad sällskapet har att säja...
Du har en söt liten award att hämta hos mej! http://mammakero.blogg.se/2012/january/liebster-blogg-award.html#comment

soffie sa...

fina bilder och va trist att det va sån ljudnivå där, lycka till imorrn på jobbet:) kram

Mimmi sa...

jag gillar sånt mat :)När vi gör sånt här hemma .. då äter jag som jag aldrig har gjort förut :)
Ja lite snö har det kommit och tack och lov ..att vi går mot ljusare tider :)
kramizz

i stora drag sa...

Lycka till imorgon! :)
Hoppas det går bra!
Kram Pia

Gunnar sa...

jag är vegetarian och min dåliga hörsel blir hopplös när det är stojigt. Så jag är nog inte rätt målgrupp för det stället.

Brrr Visst är det en kall morgon?

Anonym sa...

Håller med. Inte riktigt "my way" heller. Gillar inte nachos. Gillar dock kyckling. Och mina öron skulle definitivt inte gilla Texas Longhorn. Tänker också på guvernören där som var med i republikanvalet - Rick Perry. Just nu är en kvinna dömd till döden och hennes skuld är starkt ifrågasatt. Texas är en av de stater i USA som är bäst på att avliva folk - med eller utan skuld. http://www.ipetitions.com/petition/savelindacarty/?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=button