28 januari 2012

Att köpa en liter mjölk...

 ...blir inte alltid som man tänkt sig. Jag följde med Mimmi till Bergvik i söndags, för hon och "gubben" skulle dit och jag behövde lite mjölk. Dröm om min förvåning när jag kommer hem med en ny mobiltelefon! ;)

Eller...så förvånad var jag inte, jag har tänkt ett tag på en annan, för den lilla Samsungen var helt ok, men lite seg och svårt att spela Angry Birds på. Så, Mimmi rekommenderade den hon hade (nu), en Sony Ericsson Xperia Arc S.  Och jag har inte ångrat mig en sekund...stor och bra skärm, bra batteritid, snabb, tydlig och en helt ok kamera. Som jag inte testat så mycket än, men jag ska.

Jag satte i mitt lilla sim-kort i den, för nåt abonnemang har jag ju inte, så jag surfar vidare på Telias mobilsurf för ett år! 

Och nu längtar jag tills man kan gå ut i skogen igen utan att riskera att få frostskador på händerna när man vill fota... 

5 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Som det kan gå..men det e ju så roligt med nya prylar..sen e ju en "liten en" lättare att ha med sej i kylan..man kan ha den i innerfickan så håller batterierna längre..ha det..Maria

Mimmi sa...

Vilken tur att du följde med mig till Bergig då .. annars hade du ju inte haft en ny telefon ..än ;)
Och vilken tur för mig att du tycker om den ;),men det är klart.. det blev ju lite dyrare än en liter mjölk förstås.. ja .. förresten.. fick du mjölken också?
Det var kanon fina bilder du har gjort om här :) Du är inte ensam om att längta efter att kunde få gå ut i skogen i grönskan ;)
kramizz :)

Lambergsfrua sa...

Grattis till den nya mojängen! Kameran verkar vara riktigt bra av bilderna att döma. Jag var ute här om dagen för att fotografera och var totalt valhänt efteråt. VÅR! Ja, tack;)
Kramar,
Lambergsfrua

soffie sa...

va kul med en ny mobil å va fina bilder du visar må gott

Nette Cecilia sa...

Kul med ny mobil ,ser på dina bilder ,blåbärsskogen ,lingonskogen ,omognabärskogen och barrskogen ,kram Nette