01 januari 2012

Nyårssupé!

Nyårsaftonen, ja. Vi åt oxfilé provencale med MASSOR av vitlök (dö, virus, dö!) Drack lite Rioja och knaprade på egenhändigt gjorda kryddiga mandlar. Man steker dom i en stekpanna och tillsätter socker, salt och kryddor...mmm...  

Här står jag och snörvlar...

Lite ljus är alltid mysigt! 

Och så spelade vi spel...Retro. Hm...det är inte lätt när man har svårt för att komma ihåg namn :D "Det var ju han, den där fotbollsspelaren...va hette han...han hade ljust hår...hmm...han var gift med henne...ja, vad hette hon då..." Tja, så där lät det ofta igår kväll! Men det får man inga poäng för! Namn ska dä va! 
 Och faktiskt lyckades en av oss vinna fem minuter i tolv! 
Då fotade jag raketer! 

5 kommentarer:

Gunnar sa...

Det spelet kanske skulle funka för mig delvis. Mitt närminne är totalkass men längre bak tiden som 50- och 60-tal fungerar bättre.

Ninni sa...

Mmm god mat!

WOW vilka raketbilder du har fått till..hann du njuta av dom på riktigt också..ja inte bara genom kameralinsen:-)

Ha en bra dag..kryapådejkram

mammakero sa...

Det spelet verkar inte vara något för mej, jag kommer aldrig ihåg namnen. Däremot kommer jag ihåg saker runt omkring som du så väl beskrev... HAHA!!

Söder12 sa...

GOTT NYTT 2012!

Tjusiga "smällarbilder" tur det bara är en gång om året som dessa far omkring i luften.
Raketerna alltså...

Virus är inte att leka med så kurera dig tre gånger om dagen med vitlök och lite vitt!

AnnaKK sa...

Jag tror det kan bli för mycket vitlök faktiskt!? Kan känna mej lätt svimfärdig ibland, om jag ätit mat som varit i överkant preparerad med sån... <:-) Men lite är gott - och säkert bra mot det mesta mellan varulvar och snörvlingar. :-D

Du hade verkligen rätt i att stavmixat mos blir klistrigt! 8-X Smaken var okej, men INTE konsistensen... Så nu vet jag det! Det får bli en smoothie härnäst istället. :-)