01 januari 2012

Vicken jä-a smäll!

Jag väntade...och väntade...på tolvslaget. Förra året hade jag ju räknat ut att jag skulle stå på vår nya balkong och fota fyrverkerier och så blev vi bortbjudna. Men i år ville jag vara hemma! Och jag hade rätt! Man såg jättebra, ända ner till stan och även raketer på närmare håll. Här har jag fotat med Nikon P90 med läge "fyrverkeri" på frihand.
Varsågoda, en bildbomb! ;) 








Det sista fotot här nedan tog jag med systemisen Sony...inte så bra, det kunde säkert blivit bra om jag hade orkat ställa in den lite mer, men jag är nöjd med Nikonens bilder! 

Vad vi gjorde annars på nyår? Det skriver jag om senare...måste snyta mig...AAaaaatcho! 

14 kommentarer:

Susanne sa...

Toppenfina fyrverkeribilder... ska se vad jag har i min kamera nu, såg en eldshow som kan ha fastnat på bild...kanske...haha.

God fortsättning!
Kram
Susanne

mammakero sa...

Bilderna är jättefina! Du hade verkligen första parkett verkar det som på bilderna!
Krya på dej!

soffie sa...

wow va bra bilder, jag älskar raketer vi stod nere på gatan å såg det fantastiska fyrverkeri som Karlstads Kommun bjöd på,

Anki sa...

Det var verkligen vackra bilder, fyrverkerier är läckra!
Gott Nytt År!!

Maria Thorbjörnsson sa...

Jisses..vikka bilder..n:r 4 blir min favorit..som en blomma på stjälk..så inte ska man prata illa om " di små"..för dom tar kanonbilder..ha det..Maria

Fröken M sa...

Det var verkligen fantastiska fyrverkerier i natt och året började med en rejäl överraskning direkt ;)
God fortsättning !! Kram

Mimmi sa...

WOOW .. vilka bilder du fick :)
Ja inte behövde du att åka till det ställe vi var på .det ser jag här .. du har fått otroliga vackra bilder på dessa fyrverkeri :)
Krya på dig :)
kramizz

♥ Carina ♥ sa...

Prosit!
Vad fina bilder du fotat. Det är inte det lättaste att ta kort på fyrverkerier :)
Kram och god fortsättning!

AnnaKK sa...

Men WOW - från balkongen!?! :-D Ja, då är det inte tal om att bli bortbjuden nån mer nyårsafton då, för det här vill du ju inte missa nåt annat år framöver! Men ni kan ju bjuda hem nån/några till er istället!? :-)

Just nu verkar det som om grannarna en bit bort har sitt nyårsfyrverkeri. Har hört några stycken smällar, och ska kika ut genom fönstret här näst och se om jag ser några stjärnor och färgsprak också.

i stora drag sa...

Jovisst är det kul att kika på andras fyrverkeribilder! Dina blev jättebra och du verkar ju ha ett kanonläge där på din balkong!

Hos oss är det inga kommunala uppskjutningar, så man får vara glad för grannar som har råd att skjuta upp sina pengar! Jag tycker det är spännande att fota raketer, för man vet aldrig riktigt hur det blir!
/Pia

AnnaKK sa...

Vrålförkyld!? :-( Tradigt!!! Krya på dej!!! Kram! :-)

Gunar sa...

Härliga fyrverkeribilder!

God fortsättning!

Anonym sa...

WOW säger jag bara! Vilka foton!
Krya på dig snörvlis;)
Varm kram,
Lambergsfrua

Lambergsfrua sa...

Nej, jag är inte anonym! Missade något i hanteringen där.